-0.2 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Kehon ja mielen hoitokeskuksen palvelut nyt myös Alajärveltä Raili Koivuluoman hoitolasta

Alajärvellä jo 34 vuoden ajan toimineen Hoitola Raili Koivuluoman palvelut lisääntyvät, kun yrityksen tiloissa aloittaa tammikuussa vastaanottonsa ähtäriläinen Kimmo Peltola.

Kimmo tuo näin alajärveläisille mahdollisuuden saada kotipaikkakunnallaan samoja hoitoja, mitä hänen Kehon ja Mielen Hoitokeskuksensa Ähtärissä tarjoaa.

MAINOS

Peltola on koulutukseltaan kuntohoitaja, osteopaatti ja psykoterapeutti. Hän näkee ihmisen kokonaisuutena ja haluaa siksi myös hoitaa ihmistä laaja-alaisesti.

Alan kokemusta hänellä on jo 25 vuotta, josta viimeiset viisi vuotta yrittäjänä. Akupunktiohoitoja ja kiinalaisen lääketieteen hoitoja hän on antanut jo 20 vuoden ajan, osteopatiaa 15 vuotta ja psykoterapiaa viisi vuotta.

Laaja-alainen koulutus antaakin hyvät valmiudet kokonaisvaltaisiin hoitoihin.
Kun asiakas tulee Kimmon luo, on aina ensimmäisenä vuorossa haastattelu ja kliininen tutkimus, jossa selvitetään ongelman taustat ja tehdään diagnoosi. Hoito valitaan aina asiakaskohtaisesti, sillä jokainen ihminen on yksilö.

Akupunktiota Kimmo käyttää usein muiden hoitojen tukena. Se rentouttaa ennen osteopatiaa, mutta yhtälailla akupunktiosta on saatu hyviä kokemuksia myös psykoterapiassa. – Jopa masennus reagoi positiivisesti akupunktiohoitoon, koska akupunktio vaikuttaa aivojen välittäjäaineisiin asti, Kimmo Peltola kertoo.

Akupunktion lisäksi kiinalaisesta lääketieteestä Kimmo tekee myös kuivakuppausta sekä moksibustiota, eli akupunktiopisteiden lämpöhoitoa ja guashaa, eli lihaskalvokäsittelyjä muovisella tai metallisella lastalla.

Psykoterapian puolella Kimmon luo voi tulla niin lähetteellä kuin ilmankin. Psykoterapiassa käsiteltäviä asioita ovat kaikki psyykkiset oireet kuten ahdistus, masennus, paniikkihäiriöt ja stressi.

– Olen aina pyrkinyt matalaan kynnykseen, hoitoa voi tulla hakemaan minkä tahansa ongelman vuoksi. Kaikessa, mikä vaivaa kehoa tai mieltä.

Ähtärissä Peltola pitää myös mindfulness -pohjaisia ryhmiä, simply meditaatiota sekä tai chi kung -kursseja. Ne on kehitetty nimenomaan parantamaan kehon ja mielen yhteyttä ja terveyttä.

Alajärvellä Hoitola Raili Koivuluoman tiloissa Kimmo Peltola aloittaa vastaanottonsa tammikuussa. Aikoja voi varata jo nyt, tai vaikkapa hankkia lahjakorttia pukinpussiin, ottamalla yhteyttä numeroon 040 001 5622.

Hoitola Raili Koivuluomassa muut palvelut jatkavat samaan tapaan kuin tähänkin saakka ja mm. hierojana tiloissa toimii 2-3 päivänä viikossa Marjo Hautala, kuten tähänkin saakka. Kimmo Peltolan mukaantulo tiimiin vain vahvistaa hoitolasta saatavaa tarjontaa.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät