0.8 C
Alajärvi
maanantai 26.2.2024
MAINOS

Hoivakoti Rantakaisla Esperi Care:n omistukseen

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa yritysostoja hankkimalla Vakkuri & Aalto Oy:n sekä Suneva Oy:n koko osakekannat omistukseensa.

Palveluksessa Suomi Oy myy asumispalveluliiketoimintansa, joka kattaa Lohjalla toimivan Hoivakoti Syysviirun (Vakkuri & Aalto Oy) sekä Alajärvellä toimivan Hoivakoti Rantakaislan (Suneva Oy).

MAINOS

Syysviirun palvelut käsittää 30 paikkaa tehostettua palveluasumista sekä yhden paikan palveluasumista ikääntyneille. Vakkuri & Aalto Oy:n liikevaihto on 1,3 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskentelee 21 henkilöä.

Rantakaislan palvelut käsittää 15 paikkaa tehostettua palveluasumista ikääntyneille. Suneva Oy:n liikevaihto on 550000 euroa ja yrityksessä työskentelee 12 henkilöä.

– Olemme päättäneet keskittyä kotiin vietävien palvelujen kehittämiseen ja siksi päädyimme luopumaan hoivakodeistamme. Tämä kauppa antaa meille mahdollisuuden keskittyä kilpailukykyisen palvelumallin kehittämiseen. Olemme tyytyväisiä, että Esperi jatkaa laadukasta hoivaa Rantakaislassa ja Syysviirussa, toteaa Palveluksessa Suomi Oy:n toimitusjohtaja Janne Mäki-Kahra.

– Esperi jatkaa kasvustrategiaansa. Nämä hoivakodit täydentävät palveluverkkoamme ja olemme iloisia päästessämme palvelemaan uusilla paikkakunnilla. Tutkimme jatkossa myös mahdollisuuksia liiketoiminnan laajentamiseen, sanoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät