Lähtöviiva -piirustustyöpaja Villa Nelimarkassa

Mainos[adrotate banner="3"]

Lähtöviiva -piirustustyöpaja järjestetään 18.-19.2.Villa Nelimarkassa kello 10–15 molempina päivinä.
Työpaja on suunnattu niin aloittelijoille kuin tottuneille piirtäjille 13 -ikävuodesta aikuisiin, jotka haluavat uusia tuulia omaan tekemiseensä.

Työpajassa pidetään hauskaa ja harjoitellaan piirtämistä vauhdikkaiden ja intensiivisten harjoitusten avulla. Osallistujat tutustuvat omaan persoonalliseen kädenjälkeensä piirtäjinä ja harjoittelevat ryhmä-, pari- ja yksilöharjoitusten avulla improvisaatiota.

MAINOS

Opettajana toimii taiteilija Verónica Gómez. Työpaja on kaksipäiväinen ja osallistujia mahtuu 15. Kumpanakin päivänä työskennellään viisi tuntia ja päivien aikana on kahvitauko, jolloin voi syödä omia eväitä. Työpajan kielet ovat englanti ja suomi. Osallistuminen on ilmaista.

Verónica Gómez (1978) on argentiinalainen kuvataiteilija ja opettaja. Hän on maalaustaiteen professori ja on osallistunut sekä yksityis- että ryhmänäyttelyihin Argentiinassa ja muualla maailmassa. Parhaillaan hän opettaa Buenos Airesissa, missä hän myös asuu ja työskentelee.

Ilmoittaudu mukaan 12.2. mennessä Nelimarkka-museon museolehtorille Aino Mäntyvaara / aino.mantyvaara@alajarvi.fi / p. 044 297 0501.

MAINOS
Edellinen artikkeliLabradorinnoutaja edelleen Suomen suosituin rotu – kotimaiset rodut nousussa
Seuraava artikkeliEnsimmäiset yrittäjätreffit järjestettiin Alajärvellä