21.7 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Asumista ja Hyvinvointia -messujen 2017 yritysyhteistyökumppanit tiedossa

Kuudetta kertaa järjestettävien Asumista ja Hyvinvointia -messujen valmistelut ovat jatkuneet tiiviinä syyskuisen käynnistyspalaverin jälkeen.

Vuorostaan Alajärvellä viikkoa ennen äitienpäivää, lauantaina 6. toukokuuta järjestettävään tapahtumaan odotetaan kolme vuotta sitten toteutuneen suosion mukaista reilun 3000 kävijän määrää.

MAINOS

Tällä kertaa esittelyalueet jää- ja tennishallissa sekä piha-alueella ovat saamassa aktiivisten toimijoiden myötä alueelleen myös oheistoimintaa siten, että muun muassa toiseen tennishalliin ja tennishallien välialueelle on luvassa erityisesti lapsia kiinnostavaa tekemistä.

Lisää mielenkiintoista toimintaa on edelleen kehitteillä ainakin kaupungin vapaa-aikatoimen organisoimana.

Alajärven Sähkö Oy uudeksi yritysyhteistyökumppaniksi

Kuten edellisille Alajärvellä vuonna 2014 järjestetyille messuille, niin nytkin JPYP:n taholta on neuvoteltu viisi yritysyhteistyökumppanuutta.

Neljä näistä on tänäkin vuonna ennestään tuttuja: Alajärven Osuuspankki, Alajärven Puhelinosuuskunta, Finnlamelli Oy ja Mäkelä Alu Oy. Uutena yhteistyökumppanina on saatu mukaan Alajärven Sähkö Oy.

Paikalliset yhteistyökumppanit ovat panostuksellaan merkittäviä mahdollistajia näin laajan messutapahtuman mielekkäässä toteutuksessa tämän kokoisessa kaupungissa. Vastineekseen nämä yritykset saavat laajan messunäkyvyyden lisäksi huomioita ennakkoon toteutettavassa messujen tapahtumamarkkinoinnissa.

Messupaikkojen myynti alkaa helmikuulla

Lauantaina 6.5. järjestettävien Asumista ja Hyvinvointia -messujen taustavalmistelut alkavat olemaan lähiaikoina niin valmiina, että osastojen myynti voidaan aloittaa.

Osastojen myynnissä tullaan hyödyntämään kolmannen sektorin osaamista, eli palvelut ostetaan yhdistyksiltä. Neuvottelujen osalta ollaan siinä vaiheessa, että ne on käyty ja asia on sopimusten kirjoittamista vaille valmista.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät