-0.2 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Keihäänheittäjä Sami Peltomäen yhteistyötä jatketaan vahvalla tukijoukolla

Alajärveläisen keihäänheittäjä Sami Peltomäen (syntynyt 1991) yhteistyö jatkuu paikallisten tukijoiden kanssa. Yhteistyöyritykset 2017 ovat Alajärven Sähkö, Mäkelä Alu, Peuran liikenne, Saltex, Japo, Osuuspankki ja Torstai-lehti.

Sami Peltomäen keihäänheiton ennätys on Pihtiputaan keihäskarnevaaleilta vuodelta 2014, jolloin hän heitti tuloksen 80,36. Viime vuoden paras tulos oli 79,02.

MAINOS

Tulos syntyi Vantaalla järjestetyssä klassikko kisassa -Kultainen keihäs, jossa hän sijoittui toiseksi ylittäen samalla EM-kisarajan. Kalevan kisoissa Oulussa Sami sijoittui viidenneksi.

Tämän vuoden tavoitteena Samilla on saada mitali Kalevan kisoista, joka pidetään 20.-23.7. Seinäjoella sekä oman ennätyksen parantaminen lukemiin 83 metriä.

Samin tämän kauden harjoittelu on sujunut hyvin ja testitulokset ovat selvästi kehittyneet. – Olen ollut terve ja välttynyt loukkaantumisilta, sanoi Sami.

Sami on nyt lähdössä kolmeksi viikoksi Etelä-Afrikkaan leirille ja huhtikuussa harjoitusmatkan suuntana on Espanja. Sami on luvannut laittaa kuulumisia Torstai-lehteen luettavaksi.

Tanja Kyrönlahti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät