Keihäänheittäjä Sami Peltomäen yhteistyötä jatketaan vahvalla tukijoukolla

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärveläisen keihäänheittäjä Sami Peltomäen (syntynyt 1991) yhteistyö jatkuu paikallisten tukijoiden kanssa. Yhteistyöyritykset 2017 ovat Alajärven Sähkö, Mäkelä Alu, Peuran liikenne, Saltex, Japo, Osuuspankki ja Torstai-lehti.

Sami Peltomäen keihäänheiton ennätys on Pihtiputaan keihäskarnevaaleilta vuodelta 2014, jolloin hän heitti tuloksen 80,36. Viime vuoden paras tulos oli 79,02.

MAINOS

Tulos syntyi Vantaalla järjestetyssä klassikko kisassa -Kultainen keihäs, jossa hän sijoittui toiseksi ylittäen samalla EM-kisarajan. Kalevan kisoissa Oulussa Sami sijoittui viidenneksi.

Tämän vuoden tavoitteena Samilla on saada mitali Kalevan kisoista, joka pidetään 20.-23.7. Seinäjoella sekä oman ennätyksen parantaminen lukemiin 83 metriä.

Samin tämän kauden harjoittelu on sujunut hyvin ja testitulokset ovat selvästi kehittyneet. – Olen ollut terve ja välttynyt loukkaantumisilta, sanoi Sami.

Sami on nyt lähdössä kolmeksi viikoksi Etelä-Afrikkaan leirille ja huhtikuussa harjoitusmatkan suuntana on Espanja. Sami on luvannut laittaa kuulumisia Torstai-lehteen luettavaksi.

Tanja Kyrönlahti

MAINOS
Edellinen artikkeliYhteisvastuukeräyksen avauskonsertti kajahti Kyyjärvellä
Seuraava artikkeliEepos kirjastot ovat nyt avoinna – Alajärvellä, Soinissa, Vimpelissä, Evijärvellä ja Lappajärvellä kahvitellaan Ystävänpäivänä!