Alajärven Rautia uudistuu uudeksi K-Raudaksi

Mainos[adrotate banner="3"]

Rautia Alajärvi uudistaa myymälänsä osana K-Rauta-ketjun muutosta, jossa kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat vuoden alussa. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

Rautia Alajärven muutostyöt alkavat tänään perjantaina 24.2. ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta Alajärveksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

MAINOS

K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

– Asiakaskuntaamme kuuluvat paikalliset yrittäjät ja kuluttajat, meillä käy paljon vakioasiakkaita. Valtakunnallisen uuden K-Rauta-ketjun edut näkyvät entistä parempina hintoina, monipuolisena valikoimana ja laadukkaina tuotteina. Selkeä ja yhtenäinen markkinointi selkeyttää kauppamme toimintaa. Uudistuksen myötä voimme panostaa entistä enemmän valikoimaan, markkinointiin sekä asiakkaan kohtaamiseen ja tarpeiden tunnistamiseen. Uudet kaupan ulkoasun värit, työvaatteet ja uudistuksen juhlistaminen innostavat henkilökuntaamme ja varmasti asiakkaita, kertoo K-Rauta Alajärven kauppias Matti Ahonen.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

– Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.

MAINOS
Edellinen artikkeliRokulipäiville toimintaa ja tekemistä – paikalliset yrittäjät mukaan esittäytymään!
Seuraava artikkeliRakas Karjala -näytelmä Karstulassa