13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Koko perheen ulkoiluvinkit hiihtolomalle

Suomen Latu kokosi hiihtoloman ulkoiluhetkiin ideoita, joiden parissa koko perhe taatusti viihtyy talvisessa luonnossa.

Suomen Ladun lastentoiminnasta tuttu Keppisten perhe viettää parhaillaan hiihtolomaa ja näyttää mallia, kuinka vinkit toteutetaan
Keppisten perhe suosittelee: viisi ulkoiluvinkkiä hiihtolomalle

MAINOS

Lumilabyrinttihippa

Keppiset ovat yhteistuumin tallanneet leikkiä varten kuvion lumeen. Kaisa on hippa ja koittaa saada lumipolkuja pitkin juoksentelevia perheenjäseniään kiinni. Kokeile rakentaa lumilabyrintti. Saatko sinä ystäväsi kiinni labyrintissa?

Jäniskuninkaan jälkipolku

Mikähän eläin tästä on mennyt, pohtii perheen isä, Keijo Keppinen. Hän lähtee seuraamaan painaumia lumessa. Löydätkö sinä mystisiä jälkiä hangesta? Minne ne johtavat ja kuka ne on tehnyt?

Pakkasherran puuhahmot

Kaisa taiteili oksalle lumipöllön. Koristele lähimetsän puita muotoilemalla lumesta eläimiä tai muita hahmoja ilahduttamaan metsän asukkeja.

Pulkkamäkeen!

Mäenlasku on monelle talven suosikkijuttu. Keppisetkin viihtyvät pulkkamäessä ja Kaapo innostuu kokeilemaan lumilautailua. Etsi mieluisa mäki ja kokeile laskea sitä eri tyyleillä ja välineillä.

Napapiirin rakennusmestarit

Lumesta voi rakentaa monenlaista. Kaisa ja Kerttu valmistavat lumilinnaa ja Keijo on naamioitunut lumiukoksi. Kokeile mitä kaikkea sinä keksitkään rakentaa lumesta!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät