-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Alajärvellä riittää toimintaa talvilomaviikolla!

Koulujen talvilomaviikolla riittää Alajärvellä monenlaista toimintaa, johon kannattaa lähteä mukaan vaikka koko perheen voimin!

Heti maanantaina 27.2. onkin koko perheelle suunnattu riehapäivä Lehtimäen Suokonmäellä kello 12-14. Tarjolla on puuhaa kaiken ikäisille.
Jos sääolosuhteet sallivat, niin ohjelmassa lumikenkäilyä, moottorikelkkailua, mäenlaskua ja Järviseudun Kennelkerhon koiranäytös. Ohjelmaan tulee muutoksia, mikäli lumitilanne on heikko.

MAINOS

Paikalla on myös 4H-puffetti, josta voit ostaa makkaraa, mehua, laskiaispullaa ja kahvia. Tapahtumaa järjestämässä ovat Alajärven vapaa-aikapalvelut ja Alajärven 4H.

Torstaina 2.3. Vimpelistä ja Alajärveltä suunnataan Duudsonit Activity Parkiin. Lähtö on Vimpelin koulukeskukselta kello 10, Alajärvi Hoisko Neste kello 10.20, Alajärvi paloaukio kello 10.30 ja Lehtimäki Nuorisoseura noin kello 11. Duudsonit Parkissa ollaan kello 12 ja takaisin lähdetään kello 16. Mukana matkalle tulee ilmoittautua perjantaihin 24.2. mennessä.

Ilmoittautumiset Oskari Viitakankaalle 044 297 0271, oskari.viitakangas(at)alajarvi.fi, tai Ari Takalalle 044 465 9490, ari.takala(at)vimpeli.fi.

Nuorisotila -toimintaa Alajärvellä ja Lehtimäellä on seuraavasti. Tiistaina 28.2. Nuorisovintillä voi viettää aikaa kello 15-20. Elokuva katsotaan kello 17, pokeri on vuorossa niin ikään kello 17 ja haastepelejä biljardissa. Ohjelmassa on myös tyttöjen tietovisa ja tarjolla on tortillaa.

Etsivä-nuorisotyöltä voi tulla kysymään asioita, jos opintosi ovat keskeytyneet, etsit työ- tai työkokeilupaikkaa, haluat apua toimeentuloon liittyvissä asioissa, kaipaat tukea tai neuvoja elämäntilanteessasi tai Alajärven kaupungin kesätyöpaikat kiinnostavat.

Keskiviikkona 1.3. Lehtimäen nuopparilla ovet ovat avoinna kello 17-20. Nuopparilla on pitsapäivä ja silloin on myös turnauksia mm. ilmakiekko-, pingis- ja biljarditurnaus. Voittajalle on luvassa lahjakortti.

Perjantaina 3.3. Yönuoppari Nuorisovintillä on kello 18-00.00 (k13-18). Yönuopparin ohjelmassa on tyttöjen tietovisa kello 18-21, kello 19 ja 20.30 Pokeriturnaus, kello 19 Biljarditurnaus, kello 19 NHL17 turnaus, kello 23 Bingo ja elokuvat ovat kello 19 ja 22.

Nuorten Sählyturnaus järjestetään 3.-4.3. Yläkoulun ja Jamin tiloissa, Kaupintie 7, Alajärvi.

Ottelut aloitetaan perjantaina 3.3. kello 12 Jamin ja Yläkoulun salissa. Yhden ottelun peliaika on 15 minuuttia. Osallistumismaksu kolme euroa per pelaaja. Joukkueiden max määrä on 12 pelaajaa.

Osallistujien ikäraja on 15-27 vuotiaat miehet ja naiset. Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstaina 2.3. Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla matintupaville(at)gmail.com tai puhelimella 045 124 6216.

Järjestäjänä ovat Alajärven nuorisovaltuusto & Alajärven Nuorisopalvelut.

Lehtimäen nuoppari on avoinna perjantaina 3.3. kello 18-22. Illassa pelaillaan NHL17 -turnaus sekä ilmakiekko -turnaus. Tarjolla on runsaasti pitsaa! Järjestäjänä toimii Lehtimäen Jyske!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät