MAINOS

Maaliskuussa liikutaan Alajärvellä ja Lehtimäellä

Ui kesäksi kuntoon -kampanjaa alkaa maaliskuun 1. päivänä. Alajärven uimahalli mukana tässä valtakunnallisessa Ui kesäksi kuntoon -kampanjassa 1.-31.3.

Ui kesäksi kuntoon -kampanjassa kerätään kuukauden ajan metrejä ja minuutteja uiden, vesijuosten tai vesijumpaten.

MAINOS

Uimahallit kilpailevat leikkimielisesti keskenään erikokoisten hallien sarjoissa (pienet, keskisuuret ja suuret hallit). Kolme parasta uimahalli kussakin sarjassa palkitaan. Kampanjassa arvotaan myös henkilökohtaisia tuotepalkintoja. Nyt suunnaksi Alajärven uimahalli ja henkilöstöltä saa lisää tietoa kampanjassa.

Suomi 100 -vuotta – Alajärven uimahallin sata-kampanja on ajalla 2.1.-31.12.

Tavoite on uida tai vesijuosta vuoden aikana vähintään 100 kilometriä. Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan sinivalkoisia tuotteita. Uintisuoritukset voi tehdä myös Lehtimäen Opiston uimahallilla. Osallistumiskortin saat Alajärven uimahallin kahviosta tai Lehtimäen palvelutoimistolta. Hyvin ehtii tämän vuoden aikana uida sata kilometriä.

Maaliskuun hiihtoviikko on 6.-10.3. Alajärven keskustan kuntoradalla, Levijoen hiihtomajan kuntoradalla ja Lehtimäen Valkealammen hiihtomaastoissa.

Kirjaa nimesi ja hiihtämäsi kilometrit Alajärven kuntoradalla, Levijoen kuntoradalla tai Valkealammen
kuntoradalla olevaan osallistumislistaan. Parhaita suorituksia palkitaan, huomioidaan osallistumiskerrat ja kilometrimäärät. Luvassa on hyviä palkintoja.

Karhulaavuhiihto on maanantaina 6.3. Alajärven keskustan kuntoradalla kello 17–20. Hiihtomatkat vapaasti valittavissa (P/V). Täytä osanottokortti Karhulaavulla, niin osallistut palkintojen arvontaan. Ilmainen mehutarjoilu Karhulaavulla. Tapahtuman järjestää yhteistyössä Alajärven liikuntapalvelut ja Alajärven Latu ry.

Lehtimäki hiihto on sunnuntaina 12.3. kello 11-15. Tapahtuma järjestetään Lehtimäen Valkealammen hiihdettävissä olevilla laduilla.

Ilmainen mehutarjoilu on kello 11-15 välisenä aikana. Täyttämällä mehuasemalla osanottokortti osallistuu palkintojen arvontaan.

Tapahtumissa ei ole osallistumismaksua ja lisätietoja saa Kirstiltä 044 2970 215 tai kirsti.kivela@alajarvi.fi.

MAINOS
Exit mobile version