11.6 C
Alajärvi
maanantai 29.5.2023
spot_img

Järviseudulta Sampoon

Lentopallon miesten mestaruusliigassa pelaa alueen kasvatteja. Pielaveden Sampoa edustaa kaksi keskitorjujaa. Mikko Väliaho Soinin Hautakylältä ja Panu Pitkänen Alajärven Paalijärveltä.

Molempien miesten tie on kulkenut oman kylän salilta, kylänmiesten harraste peleistä Mestaruusliigaan. No väliin sopii Tiikereiden ja Ankkureiden juniorimyllystä Kyyjärven betonimyllyn 1-sarja kiemurat ja varusmiespalvelut Keuruulla.

Kyky-Betsetin kautta tie on vienyt Savoon ja Pielaveden Sampoon. Panu pelasi kauden Akaassa ennen Sampoon siirtymistä.

Puulaakiturnausten löytöjä ja kylänmiesten innostusta ei voi poikien reitillä vähätellä. Aina kannatta kokeilla rajojaan ja ottaa seuraava askel. Reitti pääsarjatasolle voi olla joku muukin kuin valmennuskeskus Kuortaneella, toki sitä kautta tie saattaa olla helpompi.

Kuortaneen valmennuskeskuksen kautta Joensuun Riennossa tänä kautena palloa iskevät myös Louhelan Ville Soinista ja Siirilän Tuomas Alajärveltä.

Aluejoukkue toiminnan kautta Kuortaneelle ja sitä rataa nuorten maajoukkueeseen on vienyt Tuomaksen ja Villen reitti pääsarjaan. Ville on ehtinyt edustaa jo Tampereella Rantaperkiön Iskua ennen Joensuun Rientoon menoa.

Järviseudun lentis junnuille vinkkinä, että aina kannatta yrittää vaikka joskus tappioitakin tulee!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät