-0.1 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Lehtimäki -päivä tuo toimintaa palvelutoimistolle

Lehtimäen entisellä kunnantalolla vietetään torstaina 16.3. kello 12-19.45 Alajärven liikunta- ja nuorisopalveluiden sekä Alajärven 4H:n järjestämää Lehtimäki-päivää.

Päivän ideana on antaa vierailijoille mahdollisuus nähdä ja kokea sekä kertoa omia ajatuksiaan Lehtimäen vapaa-aikapalveluista ja niiden kehittämisestä. Päivän aikana on luvassa myös erilaista tarjoilua ja arvontoja.

MAINOS

Ohjelmassa on kello 12-18 avoimet ovet kuntosalilla. Senioreille ja työikäisille tarjolla on myös ohjausta ja hyvinvointiasiaa, vierailijana fysioterapeutti Sirkka Rajala.

Kello 12-15 kahvion aulasta löytyvät esittelypöydät Alajärven 4H:lta, liikunta- ja nuorisopalveluilta, Järviseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:ltä/OmaisOivasta.

Kello 14-16 pienille lapsille ja koululaisille on askartelua ja lautapelejä. Kello 16-17 katsotaan Rölli-elokuva ”Kaikkien aikojen salaisuus”.

Illalla kello 178 starttaa yleisötilaisuus, jossa keskustellaan Lehtimäen Kulttuuripyörä -reitistöstä ja Valkealammen reitistöjen kehittämisestä.

Paikalla on projektipäällikkö Hannu Nevala Järviseutu-Seurasta.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät