Alajärven Kuntoutus satsaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Kuntoutuksessa vietettiin perjantaina kenkäpäivää, sillä yritystä 33 vuoden ajan pitänyt fysioterapeutti Pirjo Kankaanpää on vakuuttunut siitä, että ihmisen hyvinvointi alkaa jaloista ja jo oikeanlaisista kengistä.

– Olen hoitanut niin paljon niska-, hartia- ja selkävaivoja, joiden perimmäinen aiheuttaja ovat olleet yksinkertaisesti vääränlaiset jalkineet, Pirjo harmittelee.

MAINOS

Pirjo ajattelee muutoinkin ihmistä kokonaisuutena ja haluaa työllään olla edistämässä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Alajärven Kuntoutus tarjoaakin asiakkailleen paitsi fysioterapiaa, nyt myös jalkaterapeutin palveluja, joita antaa ajanvarauksella Anu Heikkinen Seinäjoelta. Jalkaterapeutti antaa myös perinteisiä jalkahoitoja, mutta hänellä on myös erityisosaamista isompiin ongelmakohtiin jalkojen kanssa.

– Työhöni kuuluvat paitsi perushoidot, myös virheasentojen ja sisään kasvaneiden kynsien hoito, ohjeistus hoitoon, tukipohjalliset ja tukisukkien mittaukset, Anu luettelee. – Kun ongelmat ovat isompia, kuin mihin perinteisessä jalkahoidossa pystytään vastaamaan, on aika kääntyä jalkaterapeutin puoleen.

Anuun saa yhteyden numerosta 045 113 3033 ja Pirjoon 045 644 2757.

Alajärven Kuntoutuksesta saakin myös lääkinnälliset hoitosukat ja matkasukat sekä monia muita hyvinvointituotteita. Lääkinnällisten hoitosukkien mittaukseen tulee aina varata aika etukäteen.

Hyvä ja terveellinen kenkä voi olla myös kaunis.

Yksi tärkeä osa hyvinvointia ovat laadukkaat kengät, joista Pirjolla on myynnissä Mephiston mallisto.

– Ihmisillä on todella paljon ongelmajalkoja esimerkiksi diabeteksin, liikavarpaiden tai laskeutuneen holven vuoksi. Iskunvaimennettu, laadukas kenkä auttaa myös polvien, lonkan ja selän ongelmissa.

– Mallistot kengissä ovat laajat niin miehille kuin naisillekin, sisä- ja ulkokäyttöön eri vuodenaikoina. Lestit ovat hyvät, nahka laadukasta ja kengät ovat myös kevyet ja hengittävät.

Tämän lisäksi mallistoista löytyy myös todella kauniita kenkiä, sillä hyvän kengän ei todellakaan tarvitse olla ruma! Päinvastoin, koko kehoa hoitavat kengät ovat myös hyvin kauniita ja eri tilanteisiin sopivia.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliSM -hopeaa Kajaanista
Seuraava artikkeliJuuso Mäkelälle SM kultaa Rovaniemeltä