K-Rauta Alajärvi avaa entistä paremmin palveluin

171
Mainos[adrotate banner="3"]

Rautia Alajärvi avaa virallisesti K-Rauta Alajärvenä perjantaina 31.3., jolloin vietetään valtakunnallista K-Rautaketjun avajaistempausta. Tuolloin 140 Rautiaa muuttuu K-Raudoiksi.

Päivä kannattaakin kirjata ylös allakkaan jo nyt, sillä luvassa on kunnon rytinä huipputarjouksineen ja täytekakkukahveineen.

MAINOS

Valtakunnallisen uuden K-Rauta-ketjun edut näkyvät entistä parempina hintoina, monipuolisena valikoimana ja laadukkaina tuotteina. – Selkeä ja yhtenäinen markkinointi selkeyttää kauppamme toimintaa ja tuo valikoimat paremmin asiakkaiden ulottuville, kauppiaat Matti Ahonen ja Anne Tuomisto kertovat.

– Uudistuksen myötä voimme panostaa entistä enemmän asiakkaan kohtaamiseen ja tarpeiden tunnistamiseen. Uudet kaupan ulkoasun värit, työvaatteet ja uudistuksen juhlistaminen innostavat henkilökuntaamme ja varmasti myös asiakkaita.

Asiakkaille suuri muutos onkin se, että palvelutarjonta monipuolistuu. – Palveluihimme kuuluu muun muassa ennakkokeräily, jonka toivotaan erityisesti ammattiasiakkaiden ottavan omakseen. Tuotteet voi tilata ennakkoon, me keräämme ja näin aikaa ei kulu odotteluun, vaan valmis tilaus on noudettavissa myymälästä.

– Tarjoamme tuotteisiin myös kokoamispalvelut. Enää ei kesäistä grillausiltaa tarvitse viettää kaasugrilliä kokoamalla, vaan voimme myydä tuotteen valmiiksi kasattuna ja makkarat saa heti paistumaan, Ahonen kertoo.

K-rauta tarjoaa myös kattavat rahoituspalvelut ja uutena mahdollisuutena on ajanvarauspalvelu myyjille.

– Etenkin laajempia sisutushankkeita tai remontteja, kuten lämmitys- tai jätevesijärjestelmien uusimista tai vesikatto- ja ikkunaremontteja suunnittelevan kannattaa varata aika myyjälle ennakkoon, joko meille soittamalla tai netin kautta, ja näin voi olla varma että myymälään saapuessaan paikalla on myyjä, jolla on aikaa ja asiantuntemusta keskustella asiasta rauhassa.

Ahonen ja Tuomisto muistuttavat, että rautakauppa on oikea osoite myös silloin, jos mieli tekisi ryhtyä rakentamaan tai remontoimaan, mutta tietoa siitä miten hanke käynnistetään, mitä se ottaa aikaa ja mistä edes löytyisi ammattilainen asiaa tekemään, ei ole.

– Me olemme jatkuvasti tekemisissä näiden asioiden kanssa ja meillä on hyvät verkostot alan ammattilaisiin, joten kannattaa varata aika ja tulla juttelemaan!

Nykyisin monenlaisia remontteja käydään kaupittelemassa kotiovella, mutta aina ennen päätöstä kannattaa olla yhteydessä paikallisiin tekijöihin.

– Paikallisesti toteutettuna useimmat remontit ovat merkittävästi edullisempia, joten asiakkaiden todella kannattaa kysyä etukäteen, ettei tarvitse harmitella myöhemmin. Tekijät ja tuotteet remonttiin kuin remonttiin löytyy myös kotiseudulta.

Myös K-Raudan verkkokauppa uudistuu. Verkkokaupassa on yli 40000 tuotetta ja asiakas voi ostoksia tehdessään valita, haluaako tuotteen kotiin toimitettuna, postiin vaiko lähimpään K-rautaan. Monesti tuote löytyykin heti omasta myymälästä, joten kannattaa aina tarkistaa hinta- ja saatavuustiedot omasta K-Raudasta.

Uudistunutta K-rautaa pääsee juhlimaan reilun viikon kuluttua ja jo sitä ennen kannattaa poiketa paikalle, sillä muutoksen myötä myös valikoimat uudistuvat, ja vanhaa valikoimaa myydään nyt alta pois. Poistomyynti jatkuu myös avajaisten aikaan.

Uudistuksessa Rautian logot vaihtuvat K-Raudan väreihin ja myymäläkin on saanut uutta ilmettä sisustusosaston muutoksilla.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa