-0.1 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Pelimanni- ja tanssimusiikin konsertti Kuortaneella

Kuortaneella kuullaan 1.4. Sinulle Syntymäpäivänäsi – pelimanni- ja tanssimusiikin Juho Takasen muistokonsertti, jossa esiintyvät Kuortaneen Pelimannit ja Nokiotta Harmony.

Idea konsertista on muhinut jo vuosia konsertin tuottajan Esa Märijärven mielessä. – Olen halunnut koota yhteen muusikoita ja lähialueen musiikkia. Konsertissa esiintyy etupäässä nykyisiä ja entisiä kuortanelaisia muusikoita.

MAINOS

– Konsertin tunnuskappaleen säveltäjän syntymästä tulee sata vuotta juuri 1.4., niin sekin antoi aihetta juhlaan. Reijo Liinamaa oli myös heti ideasta kuultuaan valmis sovittamaan biisit ja johtamaan bändiä.

Pelimannikonsertin toisena kokoonpanona on Nokiotta Harmony.

Konsertti järjestetään lauantaina 1.4. kello 19 ravintola Aallossa Kuortaneen urheiluopistolla. Konsertti on tarkoitettu kaikille viihde-, tanssi- ja pelimannimusiikin ystäville.

Konsertissa esiintyy kaksi orkesteria. Kahdeksan henkinen legendaarinen Kuortaneen Pelimannit on kokoonpano, jossa soittavat Anneli Aho viulu, Tuija Aho haitari, Aija Koivisto pyykkilauta, Teija Niemelä basso, Kari Latvamäki harmooni, Arto Hunnakko haitari, Teijo Aho haitari ja Esa Märijärvi haitari.

Toinen bändi, jolle kapellimestari antoi nimeksi Nokiotta Harmony, muodostuu soittajista Anneli Aho viulu, Jorma Yli-Lahti rummut, Pertti Keskinen basso, Markku Lepistö haitari, Reijo Laitila saksofoni, Jussi Leppänen trumpetti, Reijo Liinamaa kitara ja orkesterin johto.

Reijo Liinamaa on myös sovittanut kappaleet. Laulusolistina ovat Erkki Mustikkamäki ja Kirsi Hyyppä. Tilaisuuden kerronta ja juonto on niin ikään Kirsi Hyypän vastuulla. Markku Lepistö esiintyy myös kaksirivi -haitareineen.

Ohjelma koostuu Juho Takasen ja mm. Reijo Laitilan, Kauko Laitilan sekä Reijo Liinamaan sävellyksistä. Tietysti illassa kuullaan myös nimikkokappale ”Sinulle Syntymäpäivänäsi”. Konsertin kesto on noin kaksi tuntia väliajan kanssa.

Tilaisuuden järjestäjänä toimii Sinulle Syntymäpäivänäsi konsertin työryhmä Annukka Salminen, Kirsi Hyyppä, Martti Takanen, Reijo Liinamaa ja Esa Märijärvi.

Lippuja kannattaa tiedustella ennakkoon Annukka Salmiselta 040 739 4451. Väliaikatarjoilut voi tilata numerosta 040 930 0703 tai ravintola@kuortane.com. Eppula puffet (kello 16.30-19) maksaa lipunostajille vain kymmenen euroa.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät