25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Hyvää tuulta pääsiäiseksi – pääsiäiskortit matkaan viimeistään tiistaina

Pääsiäistraditioihin kuuluu herkkujen ja koristelujen ohella pääsiäiskorttien lähettäminen ystäville.

Tähän traditioon on helppoa tempautua mukaan. Kortin voi askarrella, ostaa kaupasta tai lähettää kännykästä Postikortti-sovelluksella. Korteilla on tutkitusti ilahduttava voima.

MAINOS

Tänä keväänä pääsiäiskortit tulee postittaa viimeistään tiistaina 11.4. Näin ne ehtivät ystävien iloksi ennen pitkää pääsiäisviikonloppua. Pääsiäisen postimerkkiä koristaa kuvataiteilija Maarit Ailion pajunkissakimppu. Virvon varvon -arkissa on viisitoista kotimaan ikimerkkiä.

Korteilla ilahdutetaan paitsi tuttuja myös yhä enemmän tuntemattomia. Erilaiset korttitempaukset leviävät muun muassa sosiaalisessa mediassa, ja ihmiset lähtevät mukaan osoittamaan välittämistä ja tukea postikorteilla.

– On mukava huomata, miten paljon hyvää tahtoa ja empatiaa ihmisiltä löytyy. Omassa tiimissämme kirjoitimme 100 pääsiäiskorttia kotihoidon asiakkaille, joille Posti kuljettaa aterioita. Kevättervehdykset viedään vanhuksille lämpimän lounaan mukana, tuotepäällikkö Johanna Rouhe Postista kertoo.

Mihin postimerkki liimataan? Ja muita lasten kysymyksiä

Korttien lähettämiseen yhdessä lasten kanssa yhdistyy monia lapsille mieluisia ja tärkeitä taitoja: kädentaidot, käsin kirjoittaminen ja toisten huomioiminen.

Posti on julkaissut lapsille materiaalin siitä, miten postikortti lähetetään, mitä siihen voisi kirjoittaa, mihin kirjoitetaan osoite ja mihin laitetaan postimerkki www.posti.fi/lapsille.

Väritettävän pupukuvan voi tulostaa pääsiäisaskarteluihin sivulta www.posti.fi/kortit.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät