-1.8 C
Alajärvi
tiistai 31.1.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Superpesisottelu Alajärven Ankkurit-Kiteen Pallo pelataan Alavudella

Alajärven Ankkurit siirtää torstain 15.6. kello 18 pelattavan kotiottelunsa Ankkurit-Kiteen Pallo yhteistyöseuransa Alavuden Peli-Veikkojen kotikentälle Alavuden Monttuun.

Ottelu on kaikki lajit huomioiden ensimmäinen Alavudella pelattava pääsarjaottelu. Ottelusiirrolla seurat haluavat tarjota Suomenselän alueen asukkaille helpon mahdollisuuden tutustua huippupesäpallon tunnelmaan paikan päällä.

Viime keväänä Alavuden uuden hiekkatekonurmen avausotteluna pelattu harjoitusottelu Ankkurit-Koskenkorva saavutti Alavuden pesisbuumin siivittämänä harjoitusottelulle hurjan 864 katsojan yleisömäärän, joten seurat odottavat tulevassa sarjapelissä 1500 katsojan rajan rikkoutumista.

Ottelusiirron ovat mahdollistaneet ottelun isäntinä toimivat Alavuden kaupunki ja Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Eepee sekä useat Alavuden yritykset. Ankkureiden kausikortit ja ennakkoliput käyvät normaalisti tähänkin otteluun ja S-etukortilla lipuista saa kolmen euron alennuksen portilta ostettaessa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät