-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

JPK-06 jyräsi Kangasalla

Hienossa kevätkunnossa kiekkoillut JPK-06 päätti kautensa Kisa-Eagles -turnauksessa makeaan voittoon. Turnaus pelattiin 8.4. Kangasalan jäähallissa. Mukana JPK:n lisäksi olivat järjestävä seura Kisa-Eagles, Pelicans HE (Heinola), Koovee (Tampere), PK 83 (Parkano), Lauttakylän Luja (Huittinen).

JPK lähti sairastumisten takia pienellä yhdeksän kenttäpelaajan iskuryhmällä matkaan, mutta raskas turnauspäivä jaksettiin kuitenkin pelata kunnialla loppuun asti. Turnauksessa nähtiin komeita maaleja, kovia kamppailuja ja onnistumisia laajalla rintamalla.

MAINOS

– Kaikki pelasivat niin kuin sovittiin ja taistelutahtoa riitti iltamyöhään asti, kiitteli valmentaja Esa Mäntyniemi. Valmennustehtävissä turnauksessa olivat Mäntyniemen lisäksi Risto Niukkanen ja Pirkka Alahäivälä.

Elokuussa kahden päivän leirillä alkanut kausi alkaa olla nyt paketissa. JPK-06-07 on treenannut kolme kertaa viikossa. Oheisharjoitukset ennen jäätreenejä otettiin mukaan uutena tällä kaudella.

Valmentaja Sami Seppälä kertoo, että ryhmän harjoitusaktiivisuus on ollut kiitettävällä tasolla, vaikka kausi on ollut pitkä. Määrätietoisella tekemisellä pelaajien henkilökohtaisien lajitaitojen kehitys on ollut silmiinpistävää.

Joukkuepelaamisen taitoja ollaan kehitetty pelitaito- ja pelitilanneharjoituksien lisäämisellä kausisuunnitelmaan. Näitä uusia asioita on sisäistetty hyvin ja huomattu, miten pelissä koko kentällisen yhteenpelaamisella on tärkeä merkitys oikeiden asioiden tapahtumiselle ja tätä kautta joukkueen menestymiselle.

Ryhmä on pelannut -06 ja -07 -ikäisten jääkiekkoliiton järjestämissä sarjoissa, joissa menestys on ollut hyvää. Turnausmenestystä on tullut edellisten kausien tapaan molemmissa ikäryhmissä.

Myös vanhemmat ovat puurtaneet koko pitkän kauden eri tehtävissä jäähallilla peli- ja turnaustapahtumissa. Vanhempien osallistuminen on yksi tärkeä osa tätä lasten harrastamista, että saadaan pelit ja tapahtumat järjestettyä, Seppälä toteaa ja lähettää kaikki ansaitulle kesälomalle jääkiekosta kesäharrastusten pariin.

Joukkueen valmennuksessa on tällä kaudella ollut edellä mainittujen lisäksi myös Veli-Matti Lampela, huoltajina Pasi Kotipelto ja Toni Halla-aho, joukkueenjohtajana Juha Särkijärvi.

JPK-06-07 kiittää sponsoreitaan menneestä kaudesta. Steelhouse Group, Järviseudun Levytyö Oy, Tiiko Oy, V.J.T Kangastie, JR Koneurakointi, Transport Seppälä, Asennuspalvelu Risto Isoniemi, Kesäkytö, Matec, Trailer, Oma Säästöpankki, Alajärven Kaukolämpö, Sopupeli, Järviseudun Kiinteistöhuolto, Rakennusliike Ahonen, Taksi T. Lehtiö, Järviseudun Varaosa, Alajärven Lääkintävoimistelu, Öhman Trukit, Ruukki Construction Oy, MM-Tilit, Tikli, Autoyhtymä Mertaniemi, Kotoraitti Oy, Vapo, Kauneusstudio Ilme, Lumon ja Finnkatsastus.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät