1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Marko Maunukselalta Tapio Rautavaaran lauluihin perustuvaa musiikkia

Viihteen multitalenttti Marko Maunuksela julkaisee uutta musiikkia. Tulossa on Tapio Rautavaaran lauluihin perustuva teema-albumi Marko Maunuksela -#Rautavaara 2017.

Levy tulee sisältämään heittäytymistä ja huumoria. Suuria tunteita, iloja ja suruja. Ja varmasti myös yllätyksiä! Albumilla on tartuttu rohkeasti kansan rakastamiin klassikoihin, tuoden ne tähän päivään. Mutta samalla kerralla esille tuodaan myös niitä unohdetumpia lauluja.

MAINOS

Kansan rakastamalla Tapio ”Tapsa” Rautavaaralla kun oli kolikoissaan aina vähintään kaksi puolta. Albumi tulee sen hyvin näyttämään.

Lopullisen kipinän albumin teolle antoi kiinnitys Kangasniemen kesäteatteriin, jossa Marko näyttelee ja laulaa Rautavaaran nimiroolin kesällä 2017.

Marko kuvaa tunnelmiaan Rautavaara-musiikin ilmestyessä:

– Mä oon ihan innoissani. Löydettiin niin hienoja kappaleita levylle! Sellaisia ralleja, mitä ei varmaankaan kaikki edes tunnista Rautavaaran lauluiksi.

Levyltä löytyy nippu tuttuja ja tuntemattomia. Luvassa on rohkeita tunnetiloja. Ylvästä ja dramaattistakin tarinaa.

– Tuottaja Mika Toivasen kanssa oli luontevaa työskennellä. Mika on loistava ideanikkari, joka loihti lauluihin vahvasti tähän aikaan sopivan uuden hengen. Hengen, jolla levy hengittää upeasti maaliin saakka. Odotan innolla myös ensi kesää ja kesäteatteria!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät