-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Sami Mikkolanaho jatkaa Ankkureissa seuraavat kolme kautta

Lyöjäjokeri Sami Mikkolanaho ja Alajärven Ankkurit ovat solmineet kaksivuotisen jatkopaperin, joka tulevan kauden lisäksi vuodet 2018 ja 2019.

– Jatkosopimuksen tekeminen oli sekä minun että seuran yhteinen intressi. Erityiskiitos täytyy antaa vielä omalle työnantajalle. Finnlamelli Oy on mahdollistanut huippu-urheilun ja työnteon yhdistämisen jo vuosien ajan.

MAINOS

– Harjoituskaudella treenaamista muutettiin paljon ja se on sopinut hyvin minulle ja muillekin. Into on kova ja kohta on mahdollisuus päästä näyttämään talven aikana tehdyn työn tuloksia pelikentille, Mikkolanaho päätti.

– Sami on joukkueen kapteeni ja Ankkureiden oma kasvatti. Hän on ankkurilaisuuden ruumiillistuma, joka osallistuu innokkaasti esimerkiksi juniorityöhön. Hän on myös viimeisin Itä-Länsi-ottelussa pelannut Ankkurien edustaja pitkään aikaan.

– Samin ja Aki Oravan kauteen 2019 ulottuvat sopimukset ovat hyvä lähtölaukaus joukkueen rakentamiseen, kertoi Ankkurien pesäpallojaoston puheenjohtaja Taavi Kivipelto

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät