-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Tuli leviää! -Raamattuseminaari Alajärvellä

Kristittynä eläminen merkitsee usein vastavirtaan uimista. Painostus ja vainot olivat arkipäivää jo silloin, kun kristillinen seurakunta otti ensiaskeliaan. Silti evankeliumi levisi räjähdysmäisesti ja Kristus-usko valloitti uusia ihmisryhmiä.

Tuli leviää! -raamattuseminaarin kuluessa perehdytään tarkemmin Apostolien tekoihin, joka on tapahtumaraportti vastasyntyneen seurakunnan keskeltä.

MAINOS

Kirjan sivuilta paljastuu, mikä oli ensimmäisten kristittyjen julistuksen sisältö ja mihin seurakunnan kasvu perustui. Se innostaa ja rohkaisee elämään Jeesuksen seuraajana myös nykyajan keskellä. Tervetuloa tutkimusmatkalle!

Tuli leviää! -Raamattuseminaari Apostolien tekojen pohjalta Alajärven seurakuntatalolla lauantaina 29.4. kello 9–17. Seminaarimaksu 20 € (sis. ohjelman ja ruokailut).

Lounas kello 12.15, kahvitukset kello 9 ja 14.30. Laulamme Viisikielisestä. Esirukous- ja sielunhoitomahdollisuus sekä kristillisten kirjojen myyntipöytä.

Luennoitsijoina julistustyön aluejohtaja Lasse Pesu, kirkkoherra Ari Auranen ja seurakuntapastori Juha Vihriälä. Järjestäjinä Alajärven seurakunta ja Suomen Raamattuopisto.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät