2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Paavolantorilla nähdään muotia lauantaina!

Paavolantorin kauppakeskuksessa pääsee lauantaina fiilistelemään muodin uusimpia tuulia, kun Seppälän Riitta Linna ja Ubon Hair Beautyn Ubon Peltokangas laittoivat ideat lentämään ja päättivät järjestää yhteisen hius- ja muotinäytöksen.

Asiassa ei turhia jahkailtu, vaan tuumasta toteutukseen edestään hetkessä. Hius- ja muotinäytös on luvassa tulevana lauantaina 29.4. kello 12 Paavolantorilla, Seppälän ja Ubon Hair Beautyn läheisydessä.

MAINOS

Mukaan hankkeeseen on saatu paikalliset, eri-ikäiset mallit niin miehistä kuin naisistakin. Ubon Hair Beauty laittaa mallien hiukset ja meikit kevään sävyissä ja luvassa on mm. esimerkkejä huippumuodikkaista liukuvärjäyksistä.

Mallit vaatettaa Seppälä, joka pukee heidät niin juhla- kuin käyttövaatteisiinkin. Tapahtuman juontaa Tuija Silver-Lager Fit Factorysta.

Vaatteissa kevään väreissä nähdään pirteää pinkkiä, vihreää ja sinistä, mutta myös perusvärit musta, beesi ja harmaa ovat väreissä edustettuna. Mallien meikeissä hehkuvat keväiset sävyt.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, käytäville mahtuu hyvin yleisöä ja näytöksen jälkeen mallit kiertelevät alueella.

Paavolantorille kannattaakin nyt lähteä lauantaina koko perheen voimin vielä Vapun alla, sillä monissa liikkeissäkin ollaan vapputunnelmissa ja muistetaan perheen pienimpiä!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät