-2 C
Alajärvi
torstai 22.2.2024
MAINOS

Suomi 100 päiväleirillä vietetään aikaa yhdessä!

Alajärven vapaa-aikapalvelut ja 4H -yhdistys järjestävät ensi kesänä lapsille vähän erilaisen päiväleirin ja paikkakin on uusi, Paavolan koulu keskustassa.

Kyseessä on juhlavuoden teeman mukaisesti Suomi 100 päiväleiri ja leiri on saanut Suomi 100 statuksen!

MAINOS

Leiri pidetään 12.-16.6. päivisin kello 9-15 ja se on suunnattu 7-10 vuotiaille lapsille. Tavoitteena on saada mukaan sata lasta iloitsemaan yhdessäolosta ja mukavasta ohjelmasta!

Leirillä nautitaan mukavista kesäpäivistä yhdessä leikkien, liikkuen, kisaillen ja taiteillen. Leiriohjelma koostuu erilaisista Suomi 100 aiheisista teemapäivistä.

– Viimeisenä leiripäivänä juhlimme 100-vuotista Suomea, kertovat liikuntasihteeri Kirsti Kivelä ja 4H -toiminnanjohtaja Kirsta Savola. Silloin on oikeaa juhlaa täytekakkuineen ja vanhemmatkin voivat tulla juhlaan mukaan! Leiriläiset itse toteuttavat koristelua ja ohjelmaa.

Päivistä maanantai on teemalla yhdessä toimien, tiistai liikutaan yhdessä, keskiviikko Suomen luonto päivä, torstai on omistettu perinneleikeille ja taidetyöpajoille ja perjantai juhliin Suomen kunniaksi.

Leirin tavoitteena on suomitietoisuuden lisääminen lapsille ja yhdessä tekeminen. Päivittäisten teemojen kautta luodaan lapsille elämyksiä ja lisätään arvotusta isänmaatamme kohtaan.

Leirimaksu on 50 euroa ja se sisältää koko viisipäiväisen leirin ruokailuineen. Ilmoittautuminen leirille on 8.-29.5 joko Krista Savolalle p. 044 297 4606 / alajarvi@4h.fi tai Kirsi Kivelälle p. 044 297 0215 / kirsti.kivela@alajarvi.fi.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät