6.9 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Kesän avausmarkkinat Alajärvellä 5.–6.5.

Alajärvellä on katseet suunnattu jo kohti tulevaa kesää. Kaupan kehittämisryhmän järjestämät Kesän avausmarkkinat viikkoa ennen äitienpäivää tuovat tarjolle monipuolisesti alueen yrityksiä ja palveluita.

Perjantain ja lauantain aikana Alajärven liikkeissä on tarjolla huipputarjouksia, tarjoilua sekä arvontaa loistavin palkinnoin. Alajärven yrityksissä on myös järjestetty ohjelmaa kaikenikäisille, esimerkiksi lapset ja eläinystävät huomioiden.

MAINOS

Lauantaina huikean elämyksen tuo paikkakunnalle aito kaksikerroksinen ja punainen Lontoon Bussi. Sen tarkoituksena on liikennöidä jatkuvana ajona seuraavalla ajoreitillä: Jäähalli – Halpa-Halli – Kauppakatu – Paavolantori – Kauppakatu – Jäähalli – K-Rauta – Teollisuustie – S-Market – Jäähalli.

Lisäksi bussissa on jaossa lipukkeita, joissa on liikekohtaisia erikoistarjouksia. Bussilla kulkeminen on suunniteltu helpoksi käydä vaikka kaikissa palveluyrityksissä. Lontoon bussin ajoaika on kello 9.30 – 16 ja bussimatka on asiakkaille ilmainen.

Paavolantorilla Cafe Pandorrassa päiväkahvin kanssa saa suolaista ja makeaa. Uutena herkkuna on vohveleita ja jäätelöä. Jotain extraakin on tulossa, mutta sitä ei vielä paljasteta.

– Lauantaina Seppälässä on kynsienlakkausta, lahjakorttien arvontaa sekä markkinatarjouksia, kertoo myymäläpäällikkö Riitta Linna.

– Kesävaate- ja juhlavaatemallisto on silloin myymälässä parhaimmillaan. Lisäksi myymälässä on muutakin yllätyksiä, joita kannattaa tulla katsomaan, kertoo Muodin Top-Pisteen Heidi Keijonen.

Markkinaviikonloppu tarjoilee koko perheelle paljon uusia elämyksiä ja mukana on huikeita tarjouksia kaupan keskuksessa, Alajärvellä.

Tanja Kyrönlahti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät