Paalijärven luonto- ja patikointireitti kaipaa taas talkoolaisia

Mainos[adrotate banner="3"]

Paalijärven luonto- ja patikointireittiä on kunnostettu viime vuonna talkooporukalla ja talkoolaisia tarvitaan taas kevään koittaessa.

Viime vuoden aikana raivattiin ja merkittiin talkoin noin 20 kilometriä pitkä reitistö, jonka varrelta löytyy tällä hetkellä näkötorni Paalivuorelta ja laavu Kivenpesäkalliolta, ja jossa osittain on kosteilla osuuksilla jo pitkospuita.

MAINOS

Tarkoituksena olisi tämän kesän aikana saada talkoovoimin reitille lisää pitkospuita ja rakentaa sekä näkötornille että Myllypurolle laavut.

Koska työtä riittää, niin toivottavaa olisi, että viime kesän talkoolaisten lisäksi saataisiin mukaan uusia innokkaita talkoolaisia mukaan yhteiseen hankkeeseen!

Ensimmäiset talkoot ovat luvassa jo maanantaina 8.5. kello 18, jolloin on talkootehtävien jako.
Kokoontuminen on Paalijärven lavan pihassa, josta siirrytään porukalla näkötornin maastoon. Näkötornilla raivataan myrskyn kaatamia puita ja siivotaan maastoa.

Tarjolla on pullakahvit!

Tulevia talkoopäiviä ovat myös maanantait 22.5., 29.5., 5.6., 12.6. ja 19.6. Tarkempaa tietoa noiden päivien sisällöstä ja kokoontumisista löytyy lähempänä Paalijärven luonto- ja patikointireitit Facebook -sivuilta.

Myös kartan reitistöstä löytää Paalijärven luonto- ja patikointireitit Facebook -sivulta sekä Karttakerttu.fi –sivulta!

MAINOS
Edellinen artikkeliLöydä korva- ja huhtasienet ja muut kevätmetsän aarteet
Seuraava artikkeliVeran piirustus palkitaan Helsingissä