14.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Soinin kunnanjohtajaksi 16 hakijaa

Soinin kunnanjohtajan virkaa haki 16 henkilöä. Viran hakuaika loppui tänään kello 15.

Kunnanjohtajan virkaa hakivat seuraavat henkilöt: Heiskanen Aki, Hallintotieteiden maisteri Pälkäne, Viitasaari Juha, Valtiotieteiden maisteri Helsinki, Luuri Henna, Tradenomi Alavus, Väyrynen Valtteri, Hallintotieteiden maisteri Tampere, Härö Heikki, Oikeustieteiden maisteri Kotka, Sankelo Varpu, ekonomi, kauppatieteiden maisteri Kuortane, Kuusela Hannu, Hallintotieteiden maisteri Oulu, Noronen Marko, Insinööri (YAMK) Jyväskylä, Nokua-Keisanen Eveliina, Kasvatustieteiden maisteri Alajärvi, Väliaho Arja, Ekonomi, KTM Soini, Kärkkäinen Timo, Kauppatieteiden maisteri Raahe, Saunamäki Jouni, Insinööri (AMK) Vimpeli, Iso-Koivisto Jari, Hallintotieteen maisteri Seinäjoki, Vaarala Jussi, Ylioppilas Ruovesi, Haalisto Ilpo, KM Nousiainen ja Riihimäki Risto, Agrologi (AMK), Tradenomi Ähtäri.

MAINOS

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät