-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Sirkka Lakaniemestä Vuoden Naisyrittäjä

Alajärven Naisyrittäjät palkitsi Vuoden Naisyrittäjänä SKY-kosmetologi Sirkka Lakaniemen. Hän toimii yrittäjänä Citykorttelissa sijaitsevassa Kauneus- ja jalkahoitola Suvituulissa.

Sirkka muutti perheineen 80-luvun alussa Vaasasta Alajärvelle. Hän toimi 10 vuotta Alajärven kaupungin palveluksessa työskennellen lapsi-, nuoriso- ja vapaa-aikapuolella. Sinä aikana hän kouluttautui myös sosiaalikasvattajaksi. Sirkka on aina halunnut haasteita työuraansa.

MAINOS

Valmistumisen jälkeen hän toimi ohjaavana kouluttajana Sedussa kuuden vuoden ajan vetäen myös koulutuksia eri puolella maakuntaa.

Kouluttajan työn ohella hän teki sivutoimisesti kosmetologin töitä. Kouluttajan työn jälkeen oli helppoa lähteä yrittäjäksi, kun oli oppinut itsenäiseen, vaativaan työskentelyyn.

Sirkka perusti kauneusalan ja koulutuspalveluyrityksen Kauppakadulle vuonna 2002. Tänään Suvituuli toimii Citykorttelissa isommissa ja valoisammissa tiloissa, joissa on mukava työskennellä.

Sirkka oli iloisesti yllättynyt valinnastaan Vuoden Naisyrittäjäksi. Hän pitää todella paljon ihmisille hyvinvointia tuottavasta työstään, joka antaa myös paljon hänelle itsellensä.

– Äitienpäivänaattona tulee 15 vuotta yrittäjänä täyteen. Päivääkään en vaihtaisi pois.

Sirkka haluaa kiittää asiakkaittaan Järviseudulla ja ympäri Suomen. Erityisesti hän haluaa kiittää yrittäjänä jaksamisestaan puolisoaan, kolmea lastaan perheineen ja viittä lastenlastaan Seinäjoella, Tuusulassa ja Laihialla.

Sirkka toivottaa asiakkaat ja ystävät tervetulleiksi kakkukahveille äitienpäivänaattona lauantaina 13.5. Liike on tällöin avoinna kello 10-15 ja esillä on laaja valikoima tuotepakettitarjouksia sekä lahjakorttietuja vaikkapa äidille.

Alajärven kaupungin onnittelut toimitti kaupunginjohtaja Vesa Koivunen. Järvi-Pohjanmaan Yrityspalveluista onnittelut toi Jouko Etula.

Samalla Naisyrittäjät muistivat kahta muotialan yrityksensä lopettanutta naisyrittäjää, jotka ovat siirtyneet urallaan uusien haasteiden pariin; Elina Mikkosta Aaltomarista ja Matleena Saukkoa Muodin Top-Pisteestä.

Jaana Koivukoski

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät