Jorma Salmi ja Marja-Terttu Rytkönen EL piirin karaokemestareiksi

133
Mainos[adrotate banner="3"]

Eläkeliittolaiset harjoittelevat ahkerasti karaokelaulua. Osalla yhdistyksistä on oma karaokekerho, jossa harjoitellaan ja opitaan toisiltaan ja kannustetaan harjoittelemaan ja osallistumaan mm. karaokekilpailuihin.

Karaoketoiminta viettää tänä vuonna 10 -vuotisjuhliaan. Jo kymmenen vuoden ajan on karaoken piirinmestareita ja EL-mestareita ratkottu keväisin milloin missäkin paikkakunnilla Etelä-Pohjanmaalla ja koko Suomessa.

MAINOS

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin karaokekilpailut pidettiin Kalajärven Matkailukeskuksen tiloissa kauniin auringonpaisteen siivittäminä. Aurinko valaisi Kalajärven kauniita maisemia ja oli omiaan kohottamaan tunnelmaa sisällä tapahtuvalle kilpailulle.

Kuudella eri paikkakunnalla pidettyjen aluekarsintojen perusteella kisaan oli valittu neljään sarjaan (naiset 50+, miehet 50+, naiset 65+ ja miehet 65+) piirinmestaruustitteliä tavoittelevat henkilöt. Kaikkiaan kilpailijoita oli 24.

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin mestarit mittelevät muiden Eläkeliiton piirien edustajien kanssa Nilsiän Tahkovuorella 3-5.10. EL-karaokemestaruudesta.

Etelä-Pohjanmaalla voittajat ja EL-mestaruuskilpailuun valitut ovat:

Naiset 50+ Heli Yli-Mäyry, Kuortaneen yhdistys, varalla Anita Kankaanpää Seinäjoen yhdistys.

Miehet 50+ Jorma Salmi, Vimpelin yhdistys, varalla Risto Halmesmäki, Kauhavan yhdistys.

Naiset 65+ Marja-Terttu Rytkönen, Alajärven yhdistys, varalla Kirsti Knuts, Karijoen-Kristiinan yhdistys.

Miehet 65+ Jarmo Klankki, Vähänkyrön yhdistys, varalla Kari Vähäkyttä, Ähtärin yhdistys.

Tuomariston puheenjohtajana toimi Taina Alanko Kokkolasta, muut tuomariston jäsenet olivat: Anneli Koivumäki Alavus, Leila Kattilakoski Kannus, Asko Ruismäki Ilmajoki, Jussi Korpi Isokyrö. Tuomariston sihteerinä toimi Veikko Korpi Ylihärmästä.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa