-2.9 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Valtakunnallinen Museoviikko Nelimarkka-museolla

Valtakunnallista museoviikkoa vietetään 16.-21.5. ja Nelimarkka-museo järjestää viikon aikana kaksi avointa ja ilmaista residenssitaiteilijoiden työpajaa sekä tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kansainvälisenä museopäivänä torstaina 18.5.

Työpajoihin ei tarvita ennakko-osaamista ja kaikki materiaalit löytyvät paikan päältä.

MAINOS

Tiistaina ja keskiviikkona 16.-17.5. kello 18-20 australialainen taiteilija Heja Jung Chong pitää aikuisille työpajan, jossa tutustutaan maalaus- ja piirustustekniikoihin sekä harjoitellaan asetelmamaalausta akryylivärein.

Osallistujat voivat tuoda valmiita kuvia työpajaan, joiden pohjalta tehdään harjoituksia. Torstaina 18.5. Ilmainen sisäänpääsy Nelimarkka-museoon kansainvälisen museopäivän kunniaksi.

Perjantaina 19.5. kello 15-17 ranskalainen taiteilija Naï Zakharia pitää Kalevala-aiheisen kuvitustyöpajan lapsille ja nuorille. Työpajassa piirretään Kalevalan hahmoja, joille tehdään yhteinen tausta.

Voit ilmoittautua työpajoihin ennakkoon tai saapua paikalle ilman ennakkoilmoitusta. Yhteystiedot ja lisätietoja: www.nelimarkka-museo.fi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät