-0.3 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Uusi kyläavustaja Hoiskoon

Hoiskon kyläyhdistyksen hallitus valitsi tiistaina 25.4. pitämässään kokouksessa kyläavustajaksi Olavi Mäkiniemen. Hän on aloittanut työnsä maanantaina 8.5.

Kyläavustajan tehtäviin kuuluvat normaalit kotityöt sisällä ja ulkona, kuten viikkosiivous, ruuanlaitto, ikkunoiden pesu, verhojen vaihto, polttopuiden hakeminen, pihan haravointi, talvella lumityöt ym.

MAINOS

Avustaja ei kuljeta työvälineitä mukanaan, joten työt tehdään aina kyseisen kotitalouden välineillä.

Kyläavustaja Olavi Mäkiniemelle voi soittaa numeroon 040 912 1293. Kyläavustajan voi palkata joko kolmeksi tai kuudeksi tunniksi. Kolme tuntia maksaa tilaajalle 25 euroa ja kuusi tuntia 50 euroa. Korvaus tehdystä työstä maksetaan Hoiskon kyläyhdistykselle.

Olavilta saa pankkisiirron maksun suorittamista varten. Tilaajalle ei tule palvelusta muita kuluja, lisäksi kuitti suoritetusta maksusta käy kotitalousvähennykseen.

Kyläavustajamme haluaa palvella kyläläisiä mahdollisimman tasapuolisesti. Hän tulee pyydettäessä koteihin niin usein kuin ehtii. Avun tarvetta on kodeissa paljon. Kyläavustajan palveluihin ovat oikeutettuja kaikki Hoiskon koulupiirin kotitaloudet.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät