25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

LaVe ei saanut avattua Lukkoa

Lappajärven Veikkojen naisten lyöntipeli ei auennut vielä toisessakaan Superpesiksen kotiottelussa Veikkolassa. Rauman Lukon ulkopeli piti vaisua lyöntipeliä esittänyttä kotijoukkuetta vastaan.

Pelinjohtaja Jukka-Pekka Tuomelan toteamus pelin jälkeen pitää varmasti paikkansa. – Jos pelissä saadaan kuusi kolmostilannetta, niin kotiutuslyöntien onnistumisprosentti pitää olla tosi korkea, jos peli meinataan voittaa.

MAINOS

– Ulkopeliimme olen hyvin tyytyväinen. Sillä pärjätään, jos mailanvarressa alkaa tapahtua oikeita ratkaisuja.

Ensimmäisen jakson kolmostilanteet kirjattiin vieraille 3-4, joten jaksoa pelattiin hyvin tasaisesti. Rauma sai ensimmäisessä vuorossa aikaiseksi yhden juoksun, mutta lavettarien yrityksen jäivät todella vaisuiksi.

Ottelun edetessä tilanteiden määrä lisääntyi vierailijalla. Lukko iski kymmenestä yrityksestä kolme juoksua. Totuuden nimessä pitää mainita, että yksin ainut juoksu raumalaisille tuli kunnon lyönnillä. Sen lisäksi Eeva Mäki-Maukola karkasi ovelasti Veikkojen pudottaessa kenttää täyteen ja toinen juoksu syntyi emäntien ulkopelivirheestä.

Kotijoukkueen liikkuvimmat ja varmaa ulkopeliä pelasivat ulkopelipalkinnolla muistettu koppari Karoliina Luoma-aho ja linjapelaajat ja palkitut Jannika Lillunen ja Riina Rantala. Tulikasteensa ja ensi esiintymisensä Veikoissa suoritti varsin mallikkaasti siepparina pelannut Marjaana Keltto.

Hänen tulonsa myötä Lillunen pääsi tutulle paikalleen polttajaksi, mikä heijastui hänen sisäpelaamiseensakin.

Lavettaret matkustavat sunnuntaina toisen sarjatulokkaan vieraaksi Ouluun. Sääennusteissa povataan ”Pekka Poutamaisia” jopa yli kymmenen asteen lukemia pelipäiväksi.

Uskomme sen sulattavan ja avaavan Veikkojen lyöntipelin, sillä tämän kevään peleissä on ollut kylmyyttä ja viimaa aivan tarpeeksi. Viime kaudella Ykköspesiksessä Lipottaret ottivat molemmista peleistä kolme pistettä, mutta LaVe johti neljästä jaksosta kolmea, joten nyt…

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät