11 C
Alajärvi
keskiviikko 27.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Ovet avoinna Iisakin leirikeskukseen

Alajärven helluntaiseurakunnan leirikeskus Iisakki sijaitsee puhdasvetisen Iiruunjärven rannalla luonnonkauniissa maisemissa noin 15 kilometrin päässä Alajärven keskustasta, Iiruulla.

Leirikeskukseen valmistui keväällä 2016 alajärveläisen Leo Luoman suunnittelema ja piirtämä uusi upea päärakennus, johon on tänä keväänä valmistunut myös tilava yläkerta.

Uudisrakennus on monien uskollisten talkoolaisten sekä lahjoittajien todellinen taidon- ja voimannäyte.

MAINOS

Sunnuntaina 28.5. kello 13-17 leirikeskuksessa vietetään avointen ovien päivää, jolloin on mahdollisuus tutustua päärakennuksen lisäksi muihinkin Iisakin tiloihin, esim. saunarakennukseen sekä erilaisiin majoitusmahdollisuuksiin.

Samalla voi nauttia seurakunnan tarjoamat kahvit luonnonkauniissa ympäristössä.

Uudesta päärakennuksesta löytyy kokous-/ruokailutila 90 henkilölle, nykyaikainen keittiö asianmukaisine laitteineen, majoitustiloja sekä wc- ja suihkutilat. Kokonaispinta-alaa näyttävällä rakennuksella on 300 neliötä.

Leirikeskuksessa on myös erillinen hirsirakennus, jossa on sauna, pesutilat sekä majoitustiloja. Lapsiystävällisen rannan läheisyydessä on mm. grillikatos, nuotiopaikka, esiintymislava sekä pukukopit.
Leirikeskuksen suuri piha-alue soveltuu hyvin ulkopeleihin sekä leikkeihin. Alue on päihteetön.

Seurakunnan oman toiminnan lisäksi tiloja vuokrataan myös erilaisten perhe- sekä yritystapahtumien järjestämiseen. Kauniin luonnon keskellä voi järjestää häitä, syntymäpäiviä, leirikouluja, koulutuspäiviä ja kokouksia.

Iisakin leirikeskus on myös ihanteellinen paikka vapaa-ajan ja yhdessäolon viettoon. Leirikeskuksen vuokraamisesta saa tarkempia tietoja Timo Katajalta, puh. 040 060 2035.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät