MAINOS

Ongintaa ja lampaiden rapsutusta keväisessä luonnossa

Viisivuotias Ella Vähäsoini pääsi rapsuttelemaan Honkolan tilan lampaita. Järjestäjistä paikalla olivat Venla Alatalo ja Mette Rantakangas.

Lauttosen rannassa Soinissa villiinnyttiin kevätluonnosta. Soinin yhtenäiskoulun 8A-luokka järjesti keväisen tapahtuman Lauttosen rannassa ja sen ympäristössä.

Soinin ”Villiinny keväästä Lauttosella” oli mukana monipuolista toimintaa kauniin rantamaiseman äärellä. Lapset pääsivät taluttamaan poneja ja ratsastamaan isommallakin hevosella.

MAINOS

Esillä seurakunnan leirikeskuksen tiloissa oli Jussi Syrjälän ottamia luontokuvia. Samassa paikassa herkuteltiin kahviossa ja maisteltiin muurinpohjalettuja ulkona luonnossa.

Täytettyjä eläimiä tunnistettiin leirikeskuksessa. Pistettä hoitivat Tino Puronhaara ja Kasper Kaikkonen.

Luontopolulla voi liikkua Amazing Race -tyyliin. Yhtenä pisteenä oli tunnistaa täytettyjä eläimiä ja lintuja. Lauttosella pääsi kokeilemaan myös ongintaonnea.

”Luonnon päivät 2017” on neljä luontoon yhdessä menemisen päivää satavuotiaan Suomen kunniaksi.

Talvella sukellettiin talveen, viime lauantaina villiinnyttiin kevääseen, keskikesällä rakastutaan kesäyöhön ja viimeisenä juhlitaan Suomen upeinta luontoa 26.8. sata päivää ennen virallista itsenäisyyspäivää.

Luokan kanssa järjestelyissä yhteistyössä olivat Soinin seurakunta, Soinin 4H-yhdistys, Sale Soini, Soinin Tiikerit, Soinin Eläinystävät ja Jussi Syrjälä.

Rami Puro

 

MAINOS
Exit mobile version