0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Soinin yhtenäiskoululla gaalailtiin

Soinin yhtenäiskoululla järjestettiin gaala viime viikon tiistaina. Iltapäivän kestäneessä gaalassa oli mukana 7.-9. luokan oppilaat.

7.- luokkalaisten kotitalousryhmä hoiti juhlassa tarjoilun. Roni, Joni ja Viljami tarjoiluvaunun ääressä.

Toista kertaa järjestetty gaala oli tukioppilaiden ja oppilaskunnan järjestämä. Tukareitten ohjaajana toimii Inkeri Väliaho.

MAINOS

Sali oli koristeltu kauniiksi koristevaloilla ja ilmapalloilla. Ysiluokkalaiset valmistautuivat gaalaan aivan erityisesti, sillä heillä on edessä peruskoulun päätös näinä päivinä. Gaalan ohjelmassa oli 9.-luokkalaisten esittely, juhlakahvit, musiikkia ja tanssia.

7. -luokkalaisten kotitalousryhmä hoiti kattaukset, leipomiset ja tarjoilut. Gaalassa nimettiin myös 9. -luokkalaisista erilaisia positiivisia nimikkeitä. Salonkitanssi, vanhojentansseissakin tanssittava cicapo onnistui hienosti oppilailta.

Järjestäjät olivat saaneet kuluihinsa tukea seuraavilta yrityksiltä ja yhteisöiltä: Sisu rakennus Oy, Puusepänliike Seppälä ky, Puutili ky Lehtimäki, Mika ja Niina Osala, Peuran kaivu ja kone, Saarenpää Oy, Sauru-Eristys ja rakennus Oy, Soinin Sale, Siivouspalvelu E. Sipilä, Järvelän puutarha, A.Piipponen Oy, S-Market Lehtimäki, LV-auto, Koiviston kukka, E.&S. Honkola Oy ja MTK Soini.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät