Ankkureille kirvelevä tappio kotiutuskisassa

Mainos[adrotate banner="3"]

Miesten superpesis: Imatran Palloveikot-Alajärven Ankkurit 2-1s (2-7,6-4,4-4,2-0)

Alajärven Ankkurit koki Imatralla jo toisen perättäisen kotituskisatappionsa kun Imatran Palloveikot nousi huipputasaisen väännön voittajaksi Miikka Matikan ja Mikko Kososen kotiutuskisan onnistumisilla.

MAINOS

Ankkurit hallitsi kaksijakoisen ottelun kolmostilanteita viemällä ne nimiinsä 27-20.

Yli kolmituntiseksi venyneessä ottelussa nähtiin ensimmäisen jakson aluksi ikävä tilanne Ankkureiden Kari Kellokosken kovan ykkösrajalaakan osuessa suoraan Imatran ykkösvahdin Juhani Myyryläisen päähän sillä seurauksella että Myyryläinen joutui jättämään kentän ambulanssin kyyditsemänä.

Ambulanssiin vietäessä Myyryläinen oli kuitenkin paikallaolijoiden mukaan tajuissaan.

Isäntien voiton takuumiehiksi nousivat kotiutuskisan onnistujien lisäksi toisella jaksolla pajatson takakentän läpilyönnillään tyhjännyt Lauri Kaartokallio sekä kolme juoksua lyönyt jokeri Lauri Rönkkö.

Ankkureiden parhaimmistoon nousivat viisi juoksua lyönyt ja kaksi tuonut Sami Mikkolanaho ( 6/8 ) sekä ensimmäisen jakson kunnarin ja kaksi tavallista juoksua tuottaneella kolmospuolen läpilyönnilläään ratkaissut ja kolme juoksua tuonut Aki Orava ( 13/15 ).

Heidän lisäkseen Ankkureista kunnostautuivat neljä juoksua lyönyt ja yhden tuonut Juha Katajisto ( 7/12 ) sekä sataprosenttisesti kärkilyönneissään onnistunut ja kertaalleen kentän kiertänyt Sasu Iivarinen ( 6/6 ).

Ankkurit hallitsi ottelun ensimmäistä jaksoa suvereenisti teki jakson kolmestatoista komostilanteestaan seitsemän juoksua.

Toisella jaksolla kuskin paikalle siirtyi Imatra, joka karkasi 6-0 johtoon toisen vuoroparin alussa Kaartokallion läpilyönnin siivittämänä. Ankkurit teki tämän jälkeen Sami Mikkolanahon johdolla neljä juoksua, mutta jaksovoittoon eivät rahkeet enää riittäneet.

Superissa sisältä aloittanut Imatra meni 4-0 johtoon, mutta Ankkurit tasoitti Sami Mikkolanahon ja kolmen juoksun arvoisesti Imatran takakentän puhkaisseen Juha Katajiston lyönneillä.

– Kirvelevä tappio. Pystyttiin luomaan sisällä tilanteita hyvin, mutta voittoon asti eivät paukut tällä kertaa riittäneet vaikka pääsimme superissa sitä Katajiston läpilyönnin jälkeen yrittämään, kertasi Ankkureiden pelinjohtaja Matti Iivarinen.

MAINOS
Edellinen artikkeliPaavolantorin yksivuotissynttäreillä Muumia ja muuta mukavaa!
Seuraava artikkeliSari Palmu MTLH:n johtoon