1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Paavolantorin yksivuotissynttäreillä Muumia ja muuta mukavaa!

Paavolantorin liikekeskuksen aukeamisesta Alajärvellä tulee näillä näppäimillä kuluneeksi jo kokonainen vuosi! Toimintaa ja tapahtumia täynnä ollut vuosi saa jatkokseen ansaitsemansa yksivuotissynttärit, joita juhlitaan lauantaina 17.6., jolloin paikalle saapuvat muun muassa ihan oikeat Muumit!

Paavolantorin ekoilla synttäreillä mukana ovat myös Pikku Myy ja Niiskuneiti!

Järvimarket Oy:n toimitusjohtaja Jussi Joensuu kertoo, että Paavolantorin liikekeskuksen ensimmäinen vuosi on sujunut kiinteistöyhtiön näkökulmasta katsoen toivotulla tavalla.

MAINOS

– Olimme toivoneet, että yrittäjät talon sisällä kokoontuisivat yhteen, verkostoituisivat ja järjestäisivät yhteisiä markkinointitempauksia, ja näin on käynyt, Joensuu kiittää.

Joensuu toteaa, että ensimmäisen vuoden aikana työtä on tehty paljon ja saatu toimintaan mukaan hyvä ydinporukka, joka vie asioita eteenpäin. Jokainen vuosi sitten Paavolantorilla aloittanut yritys on edelleen mukana ja uusiakin on lähtenyt rohkeasti Paavolantorin yrittäjien joukkoon, kuten Antiikkiliike, Hernesniemen Maanrakennus ja Torstai-lehti.

– Paavolantorilla on mukavasti sekoitus perinteisiä kauppaliikkeitä, palveluja ja toimistoja, Joensuu tiivistää.

Yrityksiä Paavolantorilla on kaikkiaan 20 ja liiketiloista kaksi on vielä tyhjillään. Kiinnostusta vapaina oleviin tiloihin on ollut, mutta kokonaisuuden kannalta järkevää vaihtoehtoa ei vielä ole tullut vastaan. – Periaatteessa noihin vapaisiin liikepaikkoihin sopivat yhtä lailla kaupat, palvelut kuin toimistotkin, sillä ympäriltä löytyy tätä kaikkea.

Synttäreillä tapahtuu

Paavolantorin synttäreitä juhlitaan pitkin viikkoa niin, että varsinainen synttäripäivä on lauantaina 17.6.

Paapo järjestää tiloihin käsityönäyttelyn asiakkaidensa tekemistä töistä. Perjantaina ja lauantaina myyntiin tuodaan myös materiaaleja ja tarvikkeita. Näin tapahtuu nyt vuoden tauon jälkeen, sillä Paapo kivijalkaliikkeen sulkemisesta tulee nyt vuosi, minkä jälkeen liike on toiminut netissä ja vain työhuone on enää Paavolantorilla. – Asiakkaat eivät onneksi ole silti unohtaneet meitä, iloitsee Anne Nenonen.

Kangaskulma MY-H järjestää Paavolantorin piha-alueelle kunnon kangastorin, josta voi ostaa niin valmista palaa kuin pätkää pakastakin vanhaan torityyliin! Nyt kannattaakin tulla tutkimaan mitä kaikkea on tarjolla!

Kello ja Kulta Hippu järjestää ulkosalla kultaisen tikan heittoa! Tikalla voi heittää oman alennusprosenttinsa! Voittamansa kupongin voi lunastaa kesäkuun loppuun saakka. lapsille järjestetään Muumi –piirustuskilpailu ja paljon synttäritarjouksia on luvassa!

Tiistaina 13.6. Ubon Hair Beautyyn asiakkaat voivat tulla koko päivän paikalle ilman ajanvarausta! Synttärien kunniaksi viikon aikana permanentti- tai väriajan varanneet saavat kymmenen prosentin alennuksen ja myös tuotetarjouksia on luvassa.

Keskiviikkona Trove järjestää kesäkaluste- ja ergonomia -päivät. Erityispaino on nukkumisen ergonomialla ja hyviä tyynyjä myydäänkin nyt uusille omistajille erittäin sopivasti, sekä laadukkaita patjoja ja sänkyjä asiantuntijan opastuksella. Istumisen ergonomiaan tutustutaan lepotuoleissa ja konttorituoleissa. Troven teemapäivänä arvotaan myös kaksi 50 euron lahjakorttia.

Torstaina 15.6. OmaSP järjestää yrittäjien aamiaisen. Aamiaiselle ilmoittautuminen on 12.6. mennessä ja se on avoin kaikille yrittäjille – paikalla on mm. lakimies Miikka Autio, yritysanalyytikko Antti Varila ja viestintäjohtaja Minna Sillanpää.

Perjantaina 16.6. Veikon Koneella on esittelypäivä, jossa näytillä ovat Boschin ilmalämpöpumput, jotka antavat helpotusta helteeseen ja lämpöä pakkasilla. Uutta on se, että tuotteilla on nyt kuuden vuoden takuu!

Perjantaina Seppälässä ollaan merirosvoteemassa ja lapsille järjestetään silloin kasvomaalausta. Lisäksi loppuviikkoon on luvassa hyvä tarjous!

Apteekki tempaisee perjantaina apteekkikätköilyn merkeissä. Viime vuonna hyvän vastaanoton saanut apteekkikätköily levittää kätköjä nyt kautta Paavolantorin käytäviin ja liikkeisin. Kun etsijä löytää kätkön, hän saa noudettua sitä vastaan palkinnon apteekilta!

Apteekissa on myös arvontaa, palkintoina verenpainemittari ja ensiapulaukku, ja TerapiaMessi esittäytyy paikalla kertoen palveluistaan ja tehden sormivoimien mittausta. Samalla he opastavat apuvälineiden käyttöön.

Lauantaina synttäreillä kauppiaat pitävät liikkeet myöhempään auki ja asiakkaille on luvassa kovanluokan esityksiä! – Haluamme, että Paavolantorille on helppo tulla – aivan kaikenikäisten. Lapset ja lapsenmieliset on otettu ensimmäisen vuoden aikana erityisesti huomioon, toteaa Tatu Kurunmäki Trove Huonekaluliikkeestä.

Synttäripäivänä asiakkaat voivat osallistua arvontaan vaikka jokaisessa liikkeessä. Kaikkien Paavolantorila täytettyjen arpalipukkeiden ja itse arvonnassa paikalla olijoiden kesken arvotaan pääsyliput Naantalin Muumimaailmaan!

Ja esiintyvätpä Muumit ihan paikan päällä Paavolantorillakin lauantaina kahteen otteeseen aamupäivän aikana! Paavolantorille saapuvat Pikku Myy sekä Niiskuneiti ja Nipsu!

Luvassa on myös pomppulinnaa, ja RM -bilebändin esityksiä OmaSäästöpankilla kello 11 ja 13 ja OmaSP jakaa myös jäätelöpuikkoja synttärien kunniaksi!

FitFactory järjestää kaikille sopivaa, liikkumaan innostavaa jumppaa etupihalla kello 12. Paavolantorin liikkeissä riittää lisäksi monenlaista ohjelmaa ja tarjouksia. Esimerkiksi Kauneusstodio Ilme on mukana synttäreillä tuotetarjouksin, kaupanpäällisin, arvontojen, edullisten hoitojen ja ilmaisten pikameikkien kera.

Kahvila Pandorassa voi ostosten lomassa istahtaa herkuttelemaan vohveleilla ja jäätelöllä ja myös popcornkone on käytössä!


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät