Kolmen kylän yhteinen hanke haastaa uudistumaan

Mainos[adrotate banner="3"]

Mahdollisuuksien Maaseutu -hanke on kolmen kylän: Itäkylän, Patanan ja Sääksjärven, yhteinen pilottihanke.

Vastaavaa kunta- ja maakuntarajat ylittävää yhteistyöhanketta ei ole aiemmin nähty. Innostavia luentoja ja työpajoja tarjoava hanke lähestyy elinkeinojen kehittämistä aivan uudesta näkökulmasta.

MAINOS

Maailma muuttuu, ja myös me täällä maaseudulla olemme mukana murroksessa. Vanhat tutut elinkeinot hakevat uusia uria, ja digitaalisuus tarjoaa ennennäkemättömät mahdollisuudet paikasta riippumattomaan yrittäjyyteen.

Osaammeko hyödyntää muutoksen ja olla osa sitä? Osaammeko ottaa uudesta ajasta kaiken irti, jotta elinvoima maaseudulla säilyy tulevaisuudessakin?

Mahdollisuuksien Maaseutu -hankkeen tavoitteena on herätellä ihmisiä ajattelemaan uudella tavalla. Hanke järjestää tulevan noin kahden vuoden aikana luentoja, joilla kuullaan muun muassa joukkuepelistä ja yhteistyöstä, uusista yritysideoista, tuotteiden jatkojalostuksesta ja sivuvirroista, digitalisaation mahdollisuuksista, globaalista kaupasta, maaseutuelinkeinojen uusista ulottuvuuksista sekä tulevaisuuden ruoasta ja markkinoinnista.

Ensimmäinen luento järjestetään Itäkylän Nuorisoseuralla torstaina 15.6. kello 16 alkaen. Aiheena on liiketoiminnan kasvattaminen sekä myynti- ja markkinointihenkisyys.

Luennoimassa on arvostettu kouluttaja Petri Parvinen, joka toimii Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa myynnin johtamisen professorina. Parvinen kertoo yritysesimerkein varustettuna yritysten kasvattamisesta projekti-, tuote-, palvelu- ja ratkaisubisneksessä.

Parvinen on työskennellyt yli 150 organisaation parissa ja toiminut yrittäjänä, myyjänä ja konsulttina Suomessa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa. Hän on osakkaana useissa yrityksissä ja toiminut muun muassa riskisijoittana. Luento on kaikille avoin.

Luennon jälkeen halukkailla on mahdollisuus osallistua maksulliseen työpajaan kello 18–19.30, jossa pureudutaan kunkin organisaation ajankohtaiseen haasteeseen.

Työpajaan on ilmoittautuminen. Työpaja-valmennuksen hinta on 100 euroa / henkilö, mutta maksat vain, jos olet tyytyväinen saamaasi antiin.

MAINOS
Edellinen artikkeliHelluntai on seurakunnan syntymäpäivä
Seuraava artikkeliLeirikeskus Iisakissa upeat puitteet