24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Veto punnersi kaksi pistettä Kempeleeltä

Miesten superpesis: Kempeleen Kiri – Vimpelin Veto 0-1 ( 7-7,2-4 )

Miesten superpesiksen häntäpään Kempeleen Kiri piti kotikentällään Vimpelin Vetoa lujilla molemmilla jaksoilla ja taipui tasan menneen ensimmäisen jakson jälkeen lopullisesti Vedolle vasta toisen jakson päätösvuorossa, jossa Henri Puputti ( 6/12 ) ja Janne Mäkelä ( 5/11 ) onnistuivat kotiutuksillaan kääntämään huipputasaisen väännön Vedon eduksi.

MAINOS

Kaksi juoksua lyöneen ja tuoneen Puputin ja kolmesti kotiutuksissaan onnistuneen Mäkelän lisäksi Vedon voiton takuumiehiksi kohosivat ottelun kaikki neljä kotiutuspaikkaansa hyödyntänyt Perttu Ruuska ( 4/4 ) sekä kaksi juoksua lyönyt ja tuonut Matias Rinta-aho ( 5/6 ). Hyvä pelipäivä oli myös kärkietenijän paikalla kolme juoksua tuoneella Olli Heikkalalla sekä kentän korkeimman kärkilyöntimäärän naputelleella ja kahdesti kentän kiertäneellä Mikko Kanalalla ( 8/11 )

Muutaman ottelun sivussa ollut Teemu Isoketo teki paluun Vedon pelaavaan kokoonpanoon jokeripaidassa ja kiersi kentän kahdesti.
Ottelun ensimmäisellä jaksolla Kempele karkasi Vedon ulkopelivirheiden siivittämänä aluksi 4-1 johtoon kaksi juoksua mieheen lyöneiden Jussi Korhosen ja Ossi Meriläisen johdolla. Veto tuli toisen tasoittavallaan Henri Puputin ja Perttu Ruuskan lyönneillä juoksun päähän, mutta Kempele meni kolmannen aloittavallaan kunnarin ja yhden tavallisen lyöneen Heikki Savikosken johdolla 7-3 johtoon. Veto ei kuitenkaan tästä lannistunut, vaan nousi tasoittavallaan tasoihin Janne Mäkelän ja Matias Rinta-ahon sekä kaksi juoksua lyöneen Perttu Ruuskan toimesta.
Toisella jaksolla Janne Mäkelä ja Perttu Ruuska veivät Vedon 0-2 johtoon, mutta Kempele tuli tasoihin Juhani Ojalan ja Ossi Meriläisen lyönneillä.

Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki oli tyytyväinen vierasvoittoon.
– Annettiin alussa huolimattomalla ulkopelillä liikaa juoksuja, mutta toisaalta Kempele esitti erittäin vahvaa lyöntipeliä. Sisällä meillä oli vaikeuksia erityisesti ykköstilanteen puruissa. Kaksi vieraspistettä on kuitenkin hyvä saavutus ja matka jatkuu tästä eteenpäin luottavaisin mielin, kiteytti Kivimäki.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät