0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Veikkojen peli ei kulje

Kirittäret- LaVe 2-0(7-0,9-0)
Hallitseva Suomen mestari Kirittäret näytti Jyväskylässä sarjanousija Lappajärven Veikoille kaapin paikan. Lavettarien osalta peli oli kopio edelliskierroksen Tampere- ottelusta. Hyvä alku ei saanut jatkumoa, vaan toisessa vuorossa emännät ottivat ohjat käsiinsä ja veivät vieraita mielin määrin.

Veikkojen pelinjohtokaksikko Jukka-Pekka Tuomelan ja Markku Lassilan mukaan pelikirjaa ei pystytty noudattamaan. Sisäpelissä lyönnit eivät suuntautuneet alkuunkaan sinne, minne oli tarkoitus iskeä. Lassilan mukaan Jyväskylä ei välttämättä esittänyt mitään erikoista, mutta omiensa liikkuvuus ja vastaantulot eivät olleet sillä tasolla, että olisi pystytty haastamaan Kirittäret tosissaan.

MAINOS

Marjaana Keltto lappajärveläisten siepparina ja vaihtajana ylsi omalle tasolleen sisäpelitehoin 4/6 ja pystyi hoitamaan ykköstilanteet kunnialla. Toisen palkinnon nappasi kolmoskopparin tontille Hämeenlinna- visiitin jälkeen palannut Stina Parantainen. Kolmannen palkinnon saajaa raati olisi joutunut miettimään päänsä puhki, sillä niin luokatonta vieraiden esitys oli.

Tästä on vain yksi suunta, ylöspäin. Jokainen pelaaja tietänee tarkasti, mitä pitää omalta kohdalta parantaa. Valmentajakaksikon kanssa joukkue voi varmasti kääntää hetkessä tilannetta parempaan suuntaan. Otetaan vain maila ja räpylä kauniisti käteen ja ryhdytään töihin.
Torstaina pelataan jälleen Veikkolassa. Vieraaksi saapuu Kempeleen Kiri, joten nyt asenne ja pelaamisen riemu esille tuuletusten kera. Säätilassakin tapahtuu muutos kesäisempään suuntaan niin miksi ei lavettarien pelissäkin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät