1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Ankkurit jäi pisteittä Joensuussa

Miesten superpesis: Joensuun Maila-Alajärven Ankkurit 2-0 ( 4-1,3-0 )

Alajärven Ankkurit ei pystynyt täydentämään pistepussiaan miesten superpesiksen kärkinelikkoon kuuluvan Joensuun Mailan kustannuksella. Ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Maila vei ottelun kolmostilanteet nimiinsä 16-9 halliten ottelun molempia jaksoja neljä juoksua seitsemästä kotiutuspaikastaan iskeneen Juha Niemen johdolla. Niemen lisäksi isännistä kunnostautui Ankkureiden vaihtolyönnit ulkona tehokkaasti räpyläänsä liimannut ja sisällä ykköstilanteet kovalla prosentilla purkanut Tuomas Jussila.

MAINOS

Ankkureista selvästi muiden yläpuolelle kohosi ottelun alussa kunnarillaan säväyttänyt ja vahvaa vaihtolyöntipeliä esittänyt Kari Kellokoski ( 8/10 ). Hänen lisäkseen joukkueen parhaimmistoon nousivat hyvin lukkaroinnissaan onnistunut Ville Väliaho sekä etenijäjokerin paikalla pirteästi pelannut Rami Mäkinen ( 2/4 ).

Sisältä ensimmäisen jakson aloittanut Ankkurit siirtyi Kari Kellokosken komealla kakkospuolen puhkaisulla 1-0 johtoon. Jakson ratkaisijaksi nousi kuitenkin tämän jälkeen toisen tasoittavalla kaksi juoksua ja kolmannen tasoittavalla yhden juoksun lisää kumuroinut Juha Niemi. Jakson päätösnumerot iski taululle Jonne Kemppainen.
Toisella jaksolla juoksujen teossa onnistui vain Joensuu Ankkureiden jäädessä jakson viidestä kotiutusyrityksestään juoksuitta. Jaksovoittoon tarvittavat juoksut Joensuulle löivät kolmannen tasoittavalla Juha Niemi, Mikko Kemppainen ja Jonne Kemppainen.

Ankkureiden pelinjohtaja Matti Iivarinen näki tappiosta huolimatta omiensa esityksessä myös hyvää.
– Peli-ilmeemme oli huomattavasti parempi kuin hävityssä Oulu-pelissä. Ville Väliahon onnistuminen lautasen äärellä oli hyvä asia jatkopelejä silmälläpitäen. Onnistuimme ulkona kohtuullisesti, mutta sisällä 1-tilanteen puruissa ei ollut tarvittavaa kovuutta. Lisäksi kopinnostovirheitä tuli liikaa, kiteytti Iivarinen.
Ankkureiden kokoonpanosta puuttui Aki Orava lievän loukkaantumisen takia.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät