0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Kirkon jälkeen kahville

-Toukokuussa syntyi idea jumalanpalveluksen jälkeisistä kirkkokahvista. Kun 4H:n nuorilla yrittäjillä on monipuolista toimintaa, kysyimme heiltä palvelua. Sehän onnistui hyvin, kertoo Soinin kirkkoherra Pasi Kilpeläinen.

Monitoimitytöt Ella Latvala ja Venla Vuorenmaa pitävät kesäkahvilaa jumalanpalveluksen jälkeen kuutena viikonloppuna. Ensimmäinen kerta on sunnuntaina 18.6. Seuraavat kerrat ovat 24.6., 2.7., 23.7., 30.7. ja 6.8. Ellan ja Venlan kesäkahvila toimii aina kello 11-13. Kahvila toimii seurakuntatalolla, mutta hyvällä säällä se voidaan tuoda myös ulos. Kahvilasta saa kahvia, teetä, mehua ja sopivaa kastamista. Myös kesällä kirkkoon tutustuvat voivat käyttää kesäkahvilan palveluita. Kahvilan tuotosta 10 % menee kirkon lähetystyölle.

MAINOS

Kilpeläisen mukaan kesän aikana kirkossa järjestetään usein messuja. Näin mahdollistetaan ehtoollisella käynti myös kesäasukkaille.

-Soinin kirkko on tutustumista varten  avoinna kesäkuusta elokuun loppuun joka päivä klo 9-17. Kirkossa on postikortteja myynnissä ja vaivaisakan tuotto menee apua tarvitseville diakonian kautta.

Rami Puro

 

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät