Frisbeegolfin kisasarja alkaa Alajärvellä

Alajärven keskustan kuntoradalla alkaa keskiviikkona 28.6 frisbeegolfin kisasarja, mihin voi osallistua kaikki innokkaat. Keskiviikkokisoja järjestetään kuusi kertaa peräkkäisinä keskiviikkoina. Aloittelevienkin kannattaa lähteä lajia kokeilemaan, sillä kahdella ensimmäisellä kerralla opastusta tekniikoista ja säännöistä kerrotaan ennen varsinaista kisaa klo 17-17.45. Kilpailu alkaa klo 18.

Osallistumismaksu 3€/hlö, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä tasarahalla. Ilmoittautuminen Alajärven keskustan kuntoradan parkkipaikan läheisyydessä klo: 17.15-17.45. Kisa alkaa klo: 18.00.
Kisassa kierretään yksi kierros Alajärven keskustan kuntoradalla sijaitsevaa uutta 18 väyläistä rataa. Kilpailut pelataan tasoituksellisena, jolloin jokaisella on mahdollisuus voittaa. Päivän kunto ratkaisee. Jos sinulla ei ole vielä tasoitusta, niin saat sen ensimmäisen kilpailun jälkeen.

MAINOS

Yhteistyössä kisoja Alajärven vapaa-aikatoimen kanssa ovat järjestämässä frisbeegolf-harrastajat Ville Iiruu, Jaska Ketola ja Juha Pohjoisaho.
Mukaan tarvitaan hyvä mieli ja omat frisbeekiekot. Muutamia frisbeesettejä on lainattavissa laukkuineen Alajärven kaupungin vapaa-aikapalveluilta. Kysy lainattavista seteistä vt. vapaa-aikaohjaaja Marjo Salmenautiolta.

Vimpelissä tullaan järjestämään muutamia viikkokisoja kesän aikana. Kisoista tiedotetaan myöhemmin.

Rami Puro

MAINOS
Exit mobile version