Yli kolmekymmentä pihaa avataan kirppisvieraille Evijärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Tulevana lauantaina 8.7. kello 10-15 kannattaa lähteä kiertelemään Evijärven kylille, sillä pihakirppiskierrokselle osallistuu yli kolmekymmentä myyjää. Tarjonnan joukosta löytyy sekä perinteistä kirpparitavaraa että erikoisempaakin tarjontaa. Kohteet on koottu google-kartalle, joka löytyy muun muassa sivulta kotikirppikset.com tai Evijärven pihakirppiskierros-facebookista.

Anita Koo:n navettamyymälä Kuoppa-aholla, Jokikylän koululla palveleva Agatha Second Hand Shop ja Väinöntalon museo ovat niinikään tempauksessa mukana. Myös Särkikylässä entisessä Kaijan kaupan kiinteistössä käydään lauantaina kirpparikauppaa.

MAINOS

Evijärven kirppiskierros on järjestetty kolmesti aikaisemminkin, mutta nyt ollaan ensimmäistä kertaa liikkeellä heinäkuussa. Kierrokselle toivotaan tietenkin lomalaisia ja mökkiläisiä mukaan sankoin joukoin.

Kirppiskierros on mukavaa ajankulua kesälauantaille ja luonnonkauniin Evijärven pihoille ja rantamille kannattaa lähteä maisemien puolesta kauempaakin!

Paperikarttoja on jaossa muun muassa Anita Koolla, Popossa ja Agathalla.

MAINOS
Edellinen artikkeliVinkit mökin jätehuoltoon
Seuraava artikkeliMökkielämää –näyttely Soinin kirjastossa