1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Veto kaatoi Tahkon

Miesten superpesis: Hyvinkään Tahko – Vimpelin Veto 0-2 (0-3,2-8)

Vimpelin Veto vahvisteli asemiaan sarjataulukon kärkipäässä täydet kolme pistettä tuottaneella vierasvoitolla Hyvinkään Tahkosta.

MAINOS

23-14 ottelun kolmostilanteet voittaneen Vedon avainpelaajiksi nousivat kunnarin ja viisi tavallista juoksua iskenyt ja kahdesti kentän kiertänyt Henri Puputti ( 10/12 ) sekä kunnarin ja kaksi tavallista lyönyt Matias Rinta-aho ( 8/10 ).

Heidän lisäkseen Vedosta erottautuivat edukseen sataprosenttisesti kentällemenoissaan onnistunut ja kaksi juoksua tuonut ykköskärki Teemu Isoketo ( 5/5 ) sekä ykköstilanteiden puruissaan hyvin onnistunut ja kolme juoksua tuonut Sami Haapakoski ( 5/8 ).

Tahkon parhaimmistoon nousivat hyvän lukkaripelin ohella kärkilyönneissään onnistunut Juha Puhtimäki ( 7/8 ) sekä hyvin kolmospolttajan tontillaan palloja räpyläänsä liimannut ja kärkilyönneissään onnistunut Santtu Patova ( 5/5 ).

Ottelun ensimmäisen jakson ratkaisu nähtiin Vedon ensimmäisen tasoittavalla, kun Henri Puputti ja Matias Rinta-aho iskivät kahdesta peräkkäisestä ajolähdöstä ottelun avausjuoksut. Jakson päätösnumerot löi kolmannen tasoittavalla Janne Mäkelä.

Myös toinen jakso alkoi Vedon komennossa Henri Puputin vastatessa jälleen jakson avausjuoksusta.

Janne Mäkelän lyötyä toisen vuoroparin alussa Vedon 0-2 johtoon nousi Tahko tasoittavallaan juoksun päähän Ville Keron lyönnillä.

Jakson lopullinen ratkaisu Vedon seuraavassa sisävuorossa Henri Puputin tyhjentäessä kakkosluukusta pajatson ajolähtötilanteessa ja Matias Rinta-ahon toistaessa saman tempun heti perään kunnarin ja yhden tavallisen juoksun arvoisesti.

Tämän jälkeen jakson loppu oli pelkkää kosmetiikkaa vaikka Ville Kero onnistui neljännen tasoittavalla lyömään kavennusjuoksun Tahkolle.

– Pelattiin hyvä peli. Päästiin molemmilla jaksoilla hyvin alkuun ja ulkopelimme oli tiivistä läpi ottelun. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, kiteytti Vedon kakkospelinjohtaja Jussi Haapakoski.

Veto pelaa seuraavat kolme otteluaan kotonaan Saarikentällä. Perjantaina vastaan asettuu Pattijoki ja sunnuntaina klo 15 alkavassa ottelussa vastassa on Kiteen Pallo.

Peräkkäisten kotiotteluiden sarja päättyy tiistaina 18.7., jolloin Saarikentälle saapuu Kankaanpään Maila.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät