Kullanmutkan kunnallistekniikka valmistunut

54
Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven kapungon Kullanmutkan asuntoalueen kortteleiden 418-421 kunnallistekniikka on valmistunut. Kortteleissa on myynnissä 14 omakotitalotonttia. Omakotitalojen pinta-alat ovat 1310-2309 neliötä. Tonttien hinnat ovat välillä 7340 – 12930 euroa. Tonttien varaus ja myynti ovat käynnissä.

– Kullanmutkan alue on aivan keskustaajaman läheisyydessä Nelimarkka-museolle menevän Vanhatien varrella. Uusi päiväkoti avataan elokuussa alueelle. Alajärven kunnostushankkeen jälkeen järven rantaankin on tulossa tontteja. Nyt näköalat järvelle päin ovat jo hienot, kertoo kaupungin tekninen johtaja Jouni Hänninen.

MAINOS

Kaupunki sijoittaa infraan Kullanmutkassa, joka koetaan nyt kaupungin ykköskohteena.

– Kunnallistekniikka on alueella valmiina. Asfaltti tulee alueelle ensi kesän aikana.
Tonttien tarkemmat tiedot löytyvät kaupungin kotisivuilla osoitteessa www.alajarvi.fi→ asuminen ja ympäristö→ tontit ja maankäyttö → tontit → Alajärven karttapalvelu.

Rami Puro

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa