1.1 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Saukonkylän entiset koululaiset tapasivat – iloa ja jälleennäkemisen riemua ilmassa!

Saukonkylän kyläseura järjesti maamiesseurantalolla heinäkuun ensimmäisenä lauantaina entisten Saukonkylän koululaisten tapaamisen.

Kunniavieraina Saukonkylän koulun pitkäaikaiset opettajat Elvi Valpas sekä Sirkka ja Heikki Luoma.

Tapahtuman osallistujamääräksi arvioitiin noin 130 henkeä, joka ylittyi. Juhla oli täynnä iloisia jälleennäkemisiä ja sali täyttyi puheensorinalla.

MAINOS

Kokonaisuudessaan saimme kokea, että juhla onnistui hyvin kauniisti laitetussa koulumaisessa miljöössä, jossa jokainen sai jakaa omat muistonsa kouluajoilta.

Suuri kunnia oli saada juhlaan vieraiksi koulun pitkäaikaiset opettajat Elvi Valpas sekä Sirkka ja Heikki Luoma. Entisten opettajien tapaaminen oli varmasti monelle kohokohta. Saimme aikaan talkootyöllä hyvän tapahtuman, josta te vieraat teitte ikimuistoisen juhlan!

Saukonkylän kyläseura kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita sekä talkoojärjestelyissä mukana olleita!

Sirkka Luoma:

”Tervehdys teille kaikille Saukonkylän entisten oppilaiden tapaamiseen vaikuttaneille. Kyläseura on merkittävästi vaikuttanut yhteisten tilojen ja ympäristön kunnostamiseen ja harrastustilojen luomiseen. Kiitos siitä kuuluu uutterille talkoolaisille, jotka eivät työskentele oman kunnian ja kilpensä kiillottamisen innoittamana, vaan yhteisen viihtyvyyden takia.

Me entiset opet Elvi, Heikki ja minä kutsuttuina saimme henkilökohtaisesti tavata oppilaitamme vuosienvarrelta ja leikkiä arvausleikkiä kuka kukin on. Oli mahtavaa tavata teitä ja katsella koulutovereiden jälleen tapaamisen iloa.

Monitoimiosaaja Sari hoiti hienosti juontajan tehtävän. Meidän entisten huomiointi ja kehu oli varmaan vahvasti ajan kultaamaa, mutta kieltämättä lämmitti mieltä. Joukossa lienee ollut myös heitä, jotka ristiriitaisin tuntein muistelivat kouluaikoja.

Runsas osallistuminen osoitti kuinka tärkeä tapaamisemme oli. Monet teistä asutte kotiseudulla, mutta monet ovat hajaantuneet ympäri Suomen muutamat ulkomaillekin. Katsellessamme elämäämme taaksepäin mietimme tässäkö tämä nyt oli. Ovatko haaveemme haihtuneet, eletty elämä kaltoin kohdellut, vai olemmeko saaneet enemmän kuin unelmoida osasimme?

Miellyttävien muistojen joukkoon jää 1.7. Saukonkylän entisten koululaisten tapaaminen, jossa saimme olla mukana.

Suurkiitoksemme! Tähän yhtyy Heikki ja varmaan niin sydämellinen opettajatoverimme Elvi.”

Saukonkylän kyläseura

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät