0.8 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Herkuttelua ja tunnelmointia Boutique Minnassa

Cafe Minnassa tarjolla pääosin perholaisen leipomon tuotteita pikkusuolaisista makean nälkäisille.

Kyyjärvellä kauppakeskus Paletissa on persoonallinen vaateliike Boutique Minna, joka puolitoista vuotta sitten avasi ovensa.

Heinäkuun alussa vaateliike laajensi toimintaansa lisäämällä kahvilapalvelut samaan yhteyteen viereisen liikkeen lopettaessa toimintansa.

MAINOS

Cafe Minnassa on pääasiassa perholaisen leipomo/konditorian tuotteita myynnissä. Valikoimaa löytyy niin suolaiseen kuin makeaan nälkään.

Sisustukseltaan Cafe Minna jatkaa samanlaista romanttista linjaa kuin Boutique Minnakin ja se näkyy hienosti myös kahvilan tarjoamissa tuotteissa.

Tämän kesän juhliin sopivia asuja löydät Boutique Minnasta.

– Cafe Minnassa on ajatuksena hetki istahtaa nauttimaan arjen ja kiireen keskellä. Ottaa hetkestä kiinni, tunnelmoida ja unohtaa kiire, kertoo Cafe Minnan yrittäjä Minna Ventilä.

Boutique Minnassa on laaja ja laadukas valikoima erilaisia vaatteita niin arkeen kuin juhlaan. Vaatteet tulevat pääasiassa keski-euroopasta, joten värejä ja kuoseja löytyy monen kokoisille ja mallisille naisille. Liikkeestä löytyy myös ihastuttavia koruja sekä muita asusteita värittämään kokonaisuutta. Täältä löydät myös pieniä tuliaisia tai lahjatavaroita.

– Jokainen asiakas on väreiltään, kooltaan ja persoonaltaan erilainen ja se tekee tästä työstä inspiroivaa. Uutta tulee koko ajan ja se prosessi, joka asiakkaan kanssa tehdään, on tässä työssä se suola, kertoo Minna.

Kiireen Minna mainitsee haastavimmaksi työssään ja harmittelee, ettei silloin ehdi antaa riittävästi aikaa kaikille asiakkaille. Kesäaika toukokuusta – elokuulle on näkyvintä sesonkia. Silloin on rippijuhlia ja häitä sekä muita juhlatapahtumia paljon.

Boutique ja Cafe Minnassa palvelevat hymyssä suin Minna ja Matleena. Heiltä saat asiantuntevaa ja henkilökohtaista apua asustevalintaan niin arkeen kuin juhlaan.

Tanja Kyrönlahti

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät