-9.5 C
lauantai 20.4.2024

Pattijoki piinasi Vetoa

Miesten superpesis: Vimpelin Veto – Pattijoen Urheilijat 1-0 ( 2-0,4-4 )

Vimpelin Veto ja Pattijoen Urheilijat kävivät Saarikentällä tasaväkisen väännön sarjapisteistä.

15-12 kolmostilanteet voittaneen Vedon ratkaisupelaajiksi nousivat vaihtolyönneissään onnistunut ja kaksi juoksua tuonut Sami Haapakoski ( 6/6 ) sekä kolmesti seitsemästä yrityksestään kotiuttanut Janne Mäkelä ( 5/11 )

Pattijoen parhaimmistoon nousivat kertaalleen kotiutuksessaan onnistunut ja kakkostilanteet sataprosenttisesti purkanut Markus Lehtiniemi sekä totutun varmaotteisesti lautasen äärellä pelannut ja sisällä kentän kahdesti kiertänyt Topi Kosonen ( 4/7 ).

Vedon kokoonpanosta puuttuivat loukkaantumisten takia Severi Lassila ja Mikko Kanala.

Kahden profiilipelaajan puuttumiseen kokoonpanosta viittasi myös Vedon pelijohtaja Sami-Petteri Kivimäki ottelun jälkeisissä kommenteissaan

– Tämä oli meiltä näissä olosuhteissa maksimisuoritus, kiteytti Kivimäki. Uteluihin Lassilan ja Kanalan paluusta kokoonpanoon ei Kivimäki halunnut kommentoida mitään.

Ottelun ensimmäisellä jaksolla kotiutusyritykset olivat kortilla Vedon päästessä yrittämään kotiutusta kuudesti ja Pattijoen kaksi kertaa.

Jaksovoiton Vedolle löivät kolmannen vuoroparin tasoittavalla Janne Mäkelä ja Arttu Ruuska.

Toinen jakso olikin jo sitten hieman tilannerikkaampi Pattijoen viedessä kotiutusyritykset kolmoselta nimiinsä 9-8.

Pattijoki karkasi ensimmäisen vuoroparin tasoittavalla 2-0 johtoon Markus Lehtiniemen ja Timo Vesaluoman lyönneillä. Veto kuitenkin tuli tasoihin toisen vuoroparin alussa Matias Rinta-ahon ja Janne Mäkelän lyönneillä.

Perttu Ruuska löi kolmannen alussa Vedon juoksun johtoasemaan, mutta tasoittavallaan Pattijoki meni juoksulla ohi Timo Vesaluoman ja Jari Törmäsen lyönneillä. Vedolle voiton taanneen tasoitusjuoksun löi neljännen alussa Janne Mäkelä.

Vedon kolmen peräkkäisen kotiottelun sarja jatkuu tulevana sunnuntaina Kiteen Palloa vastaan. Ottelu alkaa kello 15.