8 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Ankkureille piste Kiteeltä

Miesten superpesis: Kiteen Pallo – Alajärven Ankkurit 2-1s (0-3, 3-0, 1-0)

Kiteen Pallon ja Alajärven Ankkureiden kohtaaminen Kiteen Rantakentällä oli kaksijakoinen.

MAINOS

Ensimmäisellä jaksolla tahtipuikkoa heilutti Ankkurit jakson kaikista juoksuista vastanneen Sami Mikkolanahon johdolla. Ankkureiden hyvä sisäpelivire ei kuitenkaan jatkunut enää voitetun ensimmäisen jakson jälkeen. Toisella jaksolla Ankkurit kahteen kotiutusyritykseen jättäneen Kiteen ratkaisijaksi nousi supervuorossa Sami Partanen kierteisellä kolmosjatkeen lyönnillään.

17-9 kolmostilanteet voittaneen Kiteen avainpelaajistoon nousivat kaksi juoksua lyöneen Sami Partasen ( 5/7) lisäksi ykköskärkenä kentän kaksi kertaa kiertänyt Topi Hurskainen (6/7) sekä kunnarin toisella jaksolla tyhjään kenttään iskenyt ja hyvin vaihtolyönneissään onnistunut Antti-Jussi Toropainen.

Ankkureista kunnostautuivat ensimmäisen jakson voiton Ankkureille lyönyt Sami Mikkolanaho ( 3/7), ykköspalkinnon arvoisesti lukkaroinnissaan onnistunut Ville Väliaho (1/2) sekä kakkospalkinnon arvoisesti pelannut  Nestori Yli-Sissala (3/8).

–  Sisäpelimme taso laski toisella jaksolla eikä riittävää puristusta löytynyt supervuorossakaan, vaikka pääsimme siinä yrittämään kotiutusta. Vaikka tappio tietysti harmittaa, niin täältä saatu vieraspiste voi jatkossa osoittautua hyvinkin arvokkaaksi, kiteytti Ankkureiden pelinjohtaja Matti Iivarinen.

Ottelun ensimmäisellä jaksolla Ankkurit onnistui viidestä kotiutusyrityksestään tekemään kolme juoksua Sami Mikkolanahon onnistuessa  kotiutuksessaan jakson ensimmäisessä, toisessa ja kolmannessa vuoroparissa Kiteen jäädessä neljästä yrityksestään juoksuitta.

Toisella jaksolla oli kahteen kotiutusyritykseen jääneen Ankkureiden vuoro jäädä juoksuitta Sami Partasen, Hannes Pekkisen ja Antti-Jussi Toropaisen lyödessä Kiteelle jaksovoittoon tarvittavat juoksut.

Saalistamallaan pisteellä jo sarjajumbonkin paikalla käväissyt Ankkurit vahvisti asemiaan sarjataulukon häntäpäässä silmälläpitäen ensi sunnuntaina alkavaa alempaa jatkosarjaa. Torstaina pelattavalla alkusarjan viimeisellä kierroksella Ankkurit saa kotonaan vastaansa Kouvolan Pallonlyöjät. Ottelu alkaa Kitrolla kello 18.

 

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät