Lippo vailla mahdollisuuksia Saarikentällä

Mainos[adrotate banner="3"]

Miesten superpesis: Vimpelin Veto – Oulun Lippo 2-0 (14-0, 8-2)

Vimpelin Veto oli tyly isäntä kotisaarellaan vierailleelle Oulun Lipolle ottaen vierailtaan täyden pistepotin näytöstyyliin. Kolmostilanteet peräti 33-13 voittaneen Vedon kirkkaimpina tähtinä ottelussa loistivat kunnarin ja neljä tavallista juoksua iskenyt ja kolme juoksua tuonut Henri Puputti (12/16)  sekä kunnarin ja kolme juoksua iskenyt ja neljästi kentän kiertänyt Matias Rinta-aho (6/10).

MAINOS

Kunnarikerhoon nousi ottelussa myös viisi juoksua tuonut Sami Haapakoski (12/14). Heidän lisäkseen Vedon tähtikaartiin nousi kuusi juoksua yhdeksästä kotiutuspaikastaan iskenyt Janne Mäkelä (6/12). Vedon ykköskärki oli ottelussa muutenkin liekeissä Teemu Isokedon ( 7/9) kiertäessä kentän kolmesti ja Mikko Kanalan (6/9) neljästi. Veto oli tasaisen vahva sisäpelissään, sillä ilman lyötyä tai tuotua juoksua jäi ainoastaan totutun varmaotteisesti lautasen äärellä esiintynyt Janne Heimonen.

Ilman vakiokokoonpanoon kuuluvia Ville-Pekka Jokista ja Antti Korhosta pelanneen Lipon parhaimmistoon ottelussa nousivat joukkueen molemmista juoksuista vastannut Marko Pelkonen (6/10) ja  hyvin vaihtolyönneissään onnistunut Matti Korhonen (6/7).

Ottelun ensimmäisen jakson kulminaatioksi muodostui Vedon kolmannen tasoittava, jossa se tahkosi Lipon ulkokentästä vastustamattomilla lyönneillä kaksitoista juoksua kruununa Henri Puputin superpesisuran sadas kunnari.

Myös toinen jakso sujui Vedon hallinnassa Sami Haapakosken avatessa kunnarin ja yhden tavallisen juoksun tuoneella läpilyönnillään isäntien juoksuhanat.

Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki oli tyytyväinen omiensa peliesitykseen.

– Joukkueessa on ollut kauden aikana vaihtuvuutta riittämiin ja tarvitsimme tähän eheän pelin. Onnistuttiin niissä asioissa joita tässä pelissä haettiin. Severi Lassilan paluun myötä ulkopelimme oli taas totutun tiivistä. Tästä on hyvä jatkaa alkusarjan viimeiseen otteluun, kiteytti Kivimäki.

Veto pelaa alkusarjan viimeisen ottelunsa torstaina vieraissa Seinäjoen Jymy-Jusseja vastaan.

 

 

MAINOS
Edellinen artikkeliAnkkureille piste Kiteeltä
Seuraava artikkeliLiikenneympyrässä ajaminen on helppoa kuin donitsin syöminen