-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Runkosarja päätökseen

Pallokerho – LaVe 2-0 (6-2,5-4)

Naisten Superpesiksen runkosarjan päättyi Lappajärven Veikkojen osalta vierastappioon Kajaanin Pallokerholle. Koitos oli tasainen, mutta kokeneempi kotijoukkue käänsi huolellisemmalla pelillä lopulta kaikki jaossa olleet pisteet itselleen.

MAINOS

Kolmostilanteet kirjattiin 21-20 emäntien hyväksi. Kajaani onnistui kotiutuksissa selvästi paremmin lavettarien hyvästä ulkopelistä huolimatta.

Ensimmäinen jakso ratkesi toisessa vuorossa Pallokerholle Riikka Karppisen ottamattomalla kakkosrajaleikkurilla, mistä pajatso tyhjeni. Kajaanin 6-0 johto piti jakson loppuun asti Veikkojen kavennettua Karoliina Luoma-ahon kakkospesän puhkaisulla ja harhaheitolla loppulukemiksi 6-2.

Tauon jälkeen LaVe ote lupasi sarjapisteitä. Vihreäpaidat pistivät Kajaanin ahtaalle. Essi Ritola, Emmi Peltola ja Riina Rantala onnistuivat kotiutuksissa ja vapaataipaleella saatu juoksu eivät kuitenkaan aivan riittäneet jaksovoittoon.

Manse -pelin tavoin ote hieman herpaantui ulkopelissä neljännessä vuorossa, minkä seurauksena kotijoukkue tasoitti pelin lavettarien avustaessa tilanteiden luomisessa.

Lavettarista palkittiin jokaisella kuudella yrittämällään kentälle mennyt ykköskärki Kaisa ja kakkoskärjestä samoilla kentällemenoprosenteilla onnistunut Jannika Lillunen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät